##unilever:product-attributes/retailerproductdata/retailerCategory@@

##unilever:product-attributes/retailerproductdata/retailer1VOTEcommerceTitle,unilever:product-attributes/productdata/productName@@

##unilever:product-attributes/retailerproductdata/retailerLongProductDescription@@

" class="product-info-item__item ">

Vegan

Satébroodjes

Dit broodje is sa-té lekker! Hollandsch bladerdeeg met een heerlijcke vulling van Indonesische saté: het beste van twee werelden in een vegan Satébroodje! En dat zonder onder te doen aan de vergelijkbare snackvariant waarin wel vlees zit. De echte kenner zal het verschil niet eens mercken en met meer dan een miljoen verkopen is het doorslaand succes.

	    
              

GESCHIKT VOOR

Snack, oven

Vegan satébroodjes op basis van soja  Ingrediënten: water, TARWEBLOEM, plantaardige oliën (palm, raapzaad, kokos), PINDA, suiker, SOJA-EIWIT, paneermeel (TARWEBLOEM, zout, gist), azijn, gedroogde ui, melasse, zout, gemodificeerd maïszetmeel, specerijen (cayennepeper, knoflookpoeder, MOSTERDPOEDER, foelie, koriander, gemberpoeder, witte peper), sojasaus (water, SOJABOON, TARWE, zout), TARWE-EIWIT, rijstzetmeel, rode peper, GERSTEMOUTEXTRACT, invertsuikerstroop, natuurlijk aroma, emulgator (mono- en diglyceriden van vetzuren), verdikkingsmiddelen (xanthaangom, guargom), dextrose, voedingszuur (citroenzuur), gistextract, gekarameliseerde suiker, kleurstof (karamel). Kan amandel, selderij, ei, melk, en noten bevatten. 

Bron van eiwitBron van eiwit
Per 100g
Energie 315kcal
Vetten 19 g
waarvan verzadigde 9.3 g
Koolhydraten 26 g
waarvan suikers 6.9 g
Vezels 1.8 g
Eiwitten 7.9 g
Zout 1.0 g

OVEN

Verwarm de oven voor op 240°C en laat de Satébroodjes 60 min. ontdooien. Bak ze vervolgens in de oven 30 minuten op 180°C. Voor consumptie het product door en door verhitten tot in de kern.

 
  • Curry met Kipstuckjes 30 minuten  recipe

    Curry met vegan Kipstuckjes

    Kruidig, romig en kippig: alles wat je van een curry verwacht, maar nu vegan! Bak de Kipstuckjes even op hoog vuur voor de ultieme bite. Vliegensvlug klaar én een match voor alle kipliefhebbers.

    • CookingTime20 minuten

    • Servings 6

      porties

  • Kerst vegan Kiptevree Filet gevuld met vijgen 55 minuten  recipe

    Vegan gevulde Kiptevree Filet

    Het is mals, sappig én romig: dit vegan kerstrecept voor gevulde Kiptevree Filet heeft het allemaal! De plantaardige roomkaasvulling is de perfecte combinatie met de verse vijgen en malse bite van de filet. Hiermee verenig je met kerst alle vleesliefhebbers aan één tafel.

    • CookingTime40 minuten

    • Servings 4

      porties

  • Vegan gevulde paprika met Rul Gehackt en rijst 50 minuten  recipe

    Vegan gevulde paprika met Rul Gehackt en rijst

    Met mals Rul Gehackt, vegan mozzarella en rijst is deze vegan gevulde paprika een makkelijke hack voor de smaakmakende thuischef. Een kleurrijk feest, zonder beest, dat je gerust aan iedere vleesliefhebber kunt serveren.

    • CookingTime35 minuten

    • Servings 4

      porties