Vegan

Satébroodjes

Dit broodje is sa-té lekker! Hollandsch bladerdeeg met een heerlijcke vulling van Indonesische saté: het beste van twee werelden in een vegan Satébroodje! En dat zonder onder te doen aan de vergelijkbare snackvariant waarin wel vlees zit. De echte kenner zal het verschil niet eens mercken en met meer dan een miljoen verkopen is het doorslaand succes.
	    
              
              

GESCHIKT VOOR

Snack, oven

Vegan satébroodjes op basis van soja Ingrediënten: water, TARWEBLOEM, plantaardige oliën (palm, raapzaad, kokos), PINDA, suiker, SOJA-EIWIT, paneermeel (TARWEBLOEM, zout, gist), azijn, gedroogde ui, melasse, zout, gemodificeerd maïszetmeel, specerijen (cayennepeper, knoflookpoeder, MOSTERDPOEDER, foelie, koriander, gemberpoeder, witte peper), sojasaus (water, SOJABOON, TARWE, zout), TARWE-EIWIT, rijstzetmeel, rode peper, GERSTEMOUTEXTRACT, invertsuikerstroop, natuurlijk aroma, emulgator (mono- en diglyceriden van vetzuren), verdikkingsmiddelen (xanthaangom, guargom), dextrose, voedingszuur (citroenzuur), gistextract, gekarameliseerde suiker, kleurstof (karamel). Kan amandel, selderij, ei, melk, en noten bevatten. 

Bron van eiwitBron van eiwit
Voedingswaarde-etiket Per 100g
Energie 315kcal
Vetten 19 g
waarvan verzadigde 9.3 g
Koolhydraten 26 g
waarvan suikers 6.9 g
Vezels 1.8 g
Eiwitten 7.9 g
Zout 1.0 g

OVEN

Verwarm de oven voor op 240°C en laat de Satébroodjes 60 min. ontdooien. Bak ze vervolgens in de oven 30 minuten op 180°C. Voor consumptie het product door en door verhitten tot in de kern.