Vegan

NoChicken Burger

Alle bofkippen verzamelen! We doorbreken de kip-ei-situatie met een vegan Bofkipburger waar geen kip aan te pas is gekomen, speciaal voor de liefhebbers. Verwen hen met de kippigste smaack en structuur op basis van plantaardige ingrediënten. Een heerlijck burgerinitiatief! Bof jij even.

	    

GESCHIKT VOOR

Bakken, oven, BBQ

Veganistische burger op basis van soja 

Ingrediënten: Soja- en tarwebasisstructuur (64%) (water, SOJA-EIWIT concentraat, geïsoleerd SOJA-EIWIT, TARWEGLUTEN, SOJAMEEL, TARWEZETMEEL), tuinbonen, zonnebloemolie, palmvet, verdikkingsmiddel (methylcellulose), specerijenextract, bamboevezel, kruidenextract, tapiocazetmeel, citrusvezel, natuurlijk aroma, specerijen, zout, knoflookpoeder, uipoeder, gistextract, azijnpoeder (alcoholazijn, zuurteregelaar (natriumhydroxide)), verwarmde suiker, stabilisator (verwerkt Eucheumawier), ijzer, vitamine B12. Kan selderij en ei bevatten. 

Bron van eiwit, verrijkt met vitamine B12 en ijzerBron van eiwit, verrijkt met vitamine B12 en ijzer
Per 100g
Energie 179 kcal / 743 kJ
Vetten 12 g
waarvan verzadigde 3.6 g
Koolhydraten 6 g
waarvan suikers 0.7 g
Vezels 5.2 g
Eiwitten 8.5 g
Zout 1.3 g
Vitamine B12 0.76 microgram

PAN

Bak de Nochicken Burger in olie op middelhoog vuur aan elke kant goudbruin.

BBQ OF GRILL

Bestrijk de NoChicken Burger met olie voor het grillen en bak aan beide kanten goudbruin.

COMBI-OVEN

Bestrijk de NoChicken Burger aan beide kanten met olie en plaats in de oven tot deze volledig verwarmd en goudbruin zijn. Serveer als een burger, bij een warme maaltijd of gesneden in een wrap.

 
  • Curry met Kipstuckjes 30 minuten  recipe

    Curry met vegan Kipstuckjes

    Kruidig, romig en kippig: alles wat je van een curry verwacht, maar nu vegan! Bak de Kipstuckjes even op hoog vuur voor de ultieme bite. Vliegensvlug klaar én een match voor alle kipliefhebbers.

    • 20 minuten

    • 6

      porties

  • Kerst vegan Kiptevree Filet gevuld met vijgen 55 minuten  recipe

    Vegan gevulde Kiptevree Filet

    Het is mals, sappig én romig: dit vegan kerstrecept voor gevulde Kiptevree Filet heeft het allemaal! De plantaardige roomkaasvulling is de perfecte combinatie met de verse vijgen en malse bite van de filet. Hiermee verenig je met kerst alle vleesliefhebbers aan één tafel.

    • 40 minuten

    • 4

      porties

  • Vegan gevulde paprika met Rul Gehackt en rijst 50 minuten  recipe

    Vegan gevulde paprika met Rul Gehackt en rijst

    Met mals Rul Gehackt, vegan mozzarella en rijst is deze vegan gevulde paprika een makkelijke hack voor de smaakmakende thuischef. Een kleurrijk feest, zonder beest, dat je gerust aan iedere vleesliefhebber kunt serveren.

    • 35 minuten

    • 4

      porties