##unilever:product-attributes/retailerproductdata/retailerCategory@@

##unilever:product-attributes/retailerproductdata/retailer1VOTEcommerceTitle,unilever:product-attributes/productdata/productName@@

##unilever:product-attributes/retailerproductdata/retailerLongProductDescription@@

" class="product-info-item__item ">

Vegetarische

NoBeef Burger

In de wetenschap dat lecker eten geen hogere wiskunde hoeft te zijn, werd onze mc² Burger geboren. Ontwikkeld aan de Hamburgerstraat in Utrecht, in navolging van Einsteins gedachtegoed: ''Niets kan onze gezondheid en het voorbestaan van het leven op aarde zoveel helpen als de evolutie naar een vegetarische levenswijze.'' Een waarheid als een koe.

	    
              

GESCHIKT VOOR

Bakken, BBQ

Vegetarische burger op basis van soja  SOJA structuur(71%) (water, SOJA-EIWIT, TARWE-EIWIT, TARWEZETMEEL), zonnebloemolie, ui, KIPPENEI-EIWIT(vrije-uitloop), zetmeel, specerijenextract, specerijen, gekarameliseerde suiker, natuurlijk aroma, verdikkingsmiddel(verwerkt Eucheuma-wier), dextrose, palmvet, aroma's, zout, ijzer, vitamine B12. Bevat Soja, Tarwe, en Ei. Kan melk en noten bevatten 

Rijk aan eiwit, verrijkt met vitamine B12 en ijzerRijk aan eiwit, verrijkt met vitamine B12 en ijzer
Per 100g
Energie 170kcal
Vetten 8.6g
waarvan verzadigde 1.4g
waarvan suikers 1.5g
Vezels <0.5g
Eiwitten 17g
Zout 1.2g
Vitamine B12 0.38µg

PAN OF BBQ

Bak of grill de (bij voorkeur) ontdooide NoBeef Burger aan beide zijden gedurende ongeveer 3 tot 4 minuten op middelhoog vuur in olie of boter, totdat de NoBeef Burger een mooie donker bruine kleur heeft. Heerlijk op een hamburgerbroodje, met een warme maaltijd, op de BBQ of grill.

 
  • Curry met Kipstuckjes 30 minuten  recipe

    Curry met vegan Kipstuckjes

    Kruidig, romig en kippig: alles wat je van een curry verwacht, maar nu vegan! Bak de Kipstuckjes even op hoog vuur voor de ultieme bite. Vliegensvlug klaar én een match voor alle kipliefhebbers.

    • CookingTime20 minuten

    • Servings 6

      porties

  • Kerst vegan Kiptevree Filet gevuld met vijgen 55 minuten  recipe

    Vegan gevulde Kiptevree Filet

    Het is mals, sappig én romig: dit vegan kerstrecept voor gevulde Kiptevree Filet heeft het allemaal! De plantaardige roomkaasvulling is de perfecte combinatie met de verse vijgen en malse bite van de filet. Hiermee verenig je met kerst alle vleesliefhebbers aan één tafel.

    • CookingTime40 minuten

    • Servings 4

      porties

  • Vegan gevulde paprika met Rul Gehackt en rijst 50 minuten  recipe

    Vegan gevulde paprika met Rul Gehackt en rijst

    Met mals Rul Gehackt, vegan mozzarella en rijst is deze vegan gevulde paprika een makkelijke hack voor de smaakmakende thuischef. Een kleurrijk feest, zonder beest, dat je gerust aan iedere vleesliefhebber kunt serveren.

    • CookingTime35 minuten

    • Servings 4

      porties