Werken bij De Vegetarische Slager

VaCATUREs

Interesse in een baan bij De Vegetarische Slager? Vanwege onze flinke groei zoeken we nieuwe collega's! Solliciteren is mogelijk zolang de vacature online staat. Bekijk hieronder onze vacatures.

Stage Supply Chain

Onze afdeling Supply Chain is op zoek naar een stagiair(e) vanaf februari 2023. Je denkt mee over het continue verbeteren van de fabriek en werkt in teamverband met diverse teams binnen De Vegetarische Slager. Tijdens deze stage doe je veel werkervaring op binnen een snel groeiend bedrijf en branche. Lees hier de volledige vacaturetekst en solliciteer snel!

 

Medewerker Technische Dienst

Met jouw scherpe oog en technische achtergrond los je binnen een handomdraai menig storing op én breng je tegelijkertijd onze Voedselrevolutie naar een hoger niveau. Wij zien het gebeuren. Jij ook? Bekijk hier de vacature.

De invulling van onze andere vacatures wordt verzorgd door onze collega’s van Unilever. Deze vacatures vind je op de website van Unilever.

Open sollicitatie

Interesse in een andere baan bij De Vegetarische Slager en denk je daarmee een waardevolle bijdrage te kunnen leveren aan ons team? Dan nodigen we je van harte uit om een open sollicitatie te sturen naar solliciteren@devegetarischeslager.nl.

Vragen? Neem contact op met ONZE HR AFDELING

Solliciteren@thevegetarianbutcher.com

TVB DVS Website Assets

VIND ONS VLEESCH

Een overzicht van verkooppunten bij jou in de buurt.

vind een winkel