Werken bij De Vegetarische Slager

VaCATUREs

Interesse in een baan bij De Vegetarische Slager? Vanwege onze flinke groei zoeken we nieuwe collega's! Solliciteren is mogelijk zolang de vacature online staat. Bekijk hieronder onze vacatures.

Stage Supply Chain

Onze afdeling Supply Chain is op zoek naar een stagiair(e) vanaf september of oktober 2021. Je denkt mee over het continue verbeteren van de fabriek en werkt in teamverband met diverse teams binnen De Vegetarische Slager. Tijdens deze stage doe je veel werkervaring op binnen een snel groeiend bedrijf en branche. Lees hier de volledige vacaturetekst en solliciteer snel!

 

Internship Procurement

Per september 2022 zijn we op zoek naar een stagiair(e) die het Procurement team komt versterken. Tijdens de stage ga je het Procurement team ondersteunen en daarnaast mooie projecten opzetten omtrent onder andere innovaties, uitgaven en besparingen. We bieden je een geweldige kans om werkervaring op te doen in een snel bewegend bedrijf en een unieke kans om een kijkje achter de schermen te nemen bij zowel De Vegetarische Slager als Unilever. Klik hier om de vacaturetekst van deze stage te lezen en te solliciteren.

Medewerker Technische Dienst

Met jouw scherpe oog en technische achtergrond los je binnen een handomdraai menig storing op én breng je tegelijkertijd onze Voedselrevolutie naar een hoger niveau. Wij zien het gebeuren. Jij ook? Bekijk hier de vacature.

Stage Sales & Business Development

De afdeling Sales & Business Development heeft een mooie, leerzame stageplaats! Tijdens deze stage ga je je onder andere bezighouden met het identificeren van nieuwe klanten & kanalen, zal je helpen bij het maken van strategische analyses en assisteer je bij verkoopactiviteiten! Heb jij affiniteit met sales en ben je gepassioneerd over de missie van De Vegetarische Slager? Bekijk hier de volledige vacature!

De invulling van onze andere vacatures wordt verzorgd door onze collega’s van Unilever. Deze vacatures vind je op de website van Unilever.

Open sollicitatie

Interesse in een andere baan bij De Vegetarische Slager en denk je daarmee een waardevolle bijdrage te kunnen leveren aan ons team? Dan nodigen we je van harte uit om een open sollicitatie te sturen naar solliciteren@devegetarischeslager.nl.

Vragen? Neem contact op met Eslie Siemons

Eslie Siemons - HR Officer De Vegetarische Slager
Solliciteren@thevegetarianbutcher.com

TVB DVS Website Assets

VIND ONS VLEESCH

Een overzicht van verkooppunten bij jou in de buurt.

vind een winkel