Werken bij De Vegetarische Slager

VaCATUREs

Interesse in een baan bij De Vegetarische Slager? Vanwege onze flinke groei zoeken we nieuwe collega's! Solliciteren is mogelijk zolang de vacature online staat. Bekijk hieronder onze vacatures.

Stage Supply Chain

Onze afdeling Supply Chain is twee keer per jaar op zoek naar een stagiair(e), met een start in september én februari. De startdatum kan in overleg aangepast worden. In deze rol denk je mee over het continu verbeteren van de fabriek en je werkt in teamverband met diverse takken binnen De Vegetarische Slager. Tijdens deze stage doe je veel werkervaring op binnen een snelgroeiend bedrijf. Lees hier de volledige vacaturetekst en solliciteer snel!

De invulling van onze andere vacatures wordt verzorgd door onze collega’s van Unilever. Deze vacatures vind je op de website van Unilever.

Open sollicitatie

Interesse in een andere baan bij De Vegetarische Slager en denk je daarmee een waardevolle bijdrage te kunnen leveren aan ons team? Dan nodigen we je van harte uit om een open sollicitatie te sturen naar solliciteren@devegetarischeslager.nl.

Vragen? Neem contact op met ONZE HR AFDELING

Solliciteren@thevegetarianbutcher.com

TVB DVS Website Assets

VIND ONS VLEESCH

Een overzicht van verkooppunten bij jou in de buurt.

vind een winkel