Werken bij De Vegetarische Slager

VaCATUREs

Interesse in een baan bij De Vegetarische Slager? Vanwege onze flinke groei zoeken we nieuwe collega's! Solliciteren is mogelijk zolang de vacature online staat. Bekijk hieronder onze vacatures.

Medewerker Technische Dienst

Met jouw scherpe oog en technische achtergrond los je binnen een handomdraai menig storing op én breng je tegelijkertijd onze Voedselrevolutie naar een hoger niveau. Wij zien het gebeuren. Jij ook?

Stage Global Marketing

Ons Marketingteam is op zoek naar een stagiair(e)! Je gaat je tijdens deze stage onder andere bezig houden met het ondersteunen bij innovatieprojecten en marketingcampagnes, je zal samen met het team nieuwe verpakkingen helpen creëren en nog veel meer! Lees hier de vacaturetekst en wie weet krijg jij de kans om een kijkje te nemen achter de schermen bij een van de grootste FMCG bedrijven in de wereld!

Stage Research & Development

Voor onze afdeling Research & Development zijn we op zoek naar een stagiaire vanaf september of oktober 2021. Hiermee bieden we je een geweldige kans om ervaring op te doen in een doelgericht bedrijf in een snel groeiende branche. Help jij ons de grootste Slager ter wereld te worden? Klik hier voor de vacaturetekst!

De invulling van onze andere vacatures wordt verzorgd door onze collega’s van Unilever. Deze vacatures vind je op de website van Unilever.

Open sollicitatie

Interesse in een andere baan bij De Vegetarische Slager en denk je daarmee een waardevolle bijdrage te kunnen leveren aan ons team? Dan nodigen we je van harte uit om een open sollicitatie te sturen naar solliciteren@devegetarischeslager.nl.

Vragen? Neem contact op met Eslie Siemons

Eslie Siemons - HR Assistent De Vegetarische Slager
Solliciteren@thevegetarianbutcher.com
076-5620694

TVB DVS Website Assets

VIND ONS VLEESCH

Een overzicht van verkooppunten bij jou in de buurt.

vind een winkel