Werken bij De Vegetarische Slager

VaCATUREs

Interesse in een baan bij De Vegetarische Slager? Vanwege onze flinke groei zoeken we nieuwe collega's! Solliciteren is mogelijk zolang de vacature online staat. Bekijk hieronder onze vacatures.

Procesoperator

Een voedselrevolutie runnen vanuit onze fabriek in Breda: als procesoperator heb jij het in je om met jouw technische (basis)kennis en communicatieskills onze missie in de hoogste versnelling te krijgen. Beschik jij over het slagersfinesse? Zie hier de vacaturetekst!

Productiemedewerker

Als productiemedewerker van De Vegetarische Slager ben je nauwkeurig, positief en heb je gevoel voor teamplay. Én: je werkt mee aan de grootste voedselrevolutie aller tijden! Doe je mee? Bekijk hier de vacature.

Medewerker Technische Dienst

Met jouw scherpe oog en technische achtergrond los je binnen een handomdraai menig storing op én breng je tegelijkertijd onze Voedselrevolutie naar een hoger niveau. Wij zien het gebeuren. Jij ook? Bekijk hier de vacature.

Vacature voorman/voorvrouw

Kom jij het team in onze fabriek versterken? Als voorman/voorvrouw houd je je bezig met veel diverse werkzaamheden in de fabriek, zo ben je onder andere het eerste aanspreekpunt voor het team bij afwezigheid van de lijncoördinator. Neem jij deze verantwoordelijkheid op je en help je ons om de grootste Slager ter wereld te worden? Klik hier voor de vacature!

Stage Sales & Business Development

De afdeling Sales & Business Development heeft een mooie, leerzame stageplaats! Tijdens deze stage ga je je onder andere bezighouden met het identificeren van nieuwe klanten & kanalen, zal je helpen bij het maken van strategische analyses en assisteer je bij verkoopactiviteiten! Heb jij affiniteit met sales en ben je gepassioneerd over de missie van De Vegetarische Slager? Bekijk hier de volledige vacature!

Stage Global Marketing

Ons Marketingteam is op zoek naar een stagiair(e)! Je gaat je tijdens deze stage onder andere bezig houden met het ondersteunen bij innovatieprojecten en marketingcampagnes, je zal samen met het team nieuwe verpakkingen helpen creëren en nog veel meer! Lees hier de vacaturetekst en wie weet krijg jij de kans om een kijkje te nemen achter de schermen bij een van de grootste FMCG bedrijven in de wereld!

Stage Supply Chain

Onze afdeling Supply Chain is op zoek naar een stagiair(e) vanaf september of oktober 2021. Je gaat helpen bij de digitale supply chain organisatie. Tijdens deze stage doe je veel werkervaring op binnen een snel groeiend bedrijf en branche. Lees hier de volledige vacaturetekst en solliciteer snel!

De invulling van onze andere vacatures wordt verzorgd door onze collega’s van Unilever. Deze vacatures vind je op de website van Unilever.

Open sollicitatie

Interesse in een andere baan bij De Vegetarische Slager en denk je daarmee een waardevolle bijdrage te kunnen leveren aan ons team? Dan nodigen we je van harte uit om een open sollicitatie te sturen naar solliciteren@devegetarischeslager.nl.

Vragen? Neem contact op met Eslie Siemons

Eslie Siemons - HR Assistent De Vegetarische Slager
Solliciteren@thevegetarianbutcher.com
076-5620694

TVB DVS Website Assets

VIND ONS VLEESCH

Een overzicht van verkooppunten bij jou in de buurt.

vind een winkel