Vegetarische

Little Willies

De Vegetarische Slager Vegetarische Worstjes zijn de perfecte vleesvervanger voor een cockailworstje. Gemaakt met de beste ingrediënten en geschikt voor vegetarisch dieet.

	    

GESCHIKT VOOR

Bakken, BBQ

Vegetarische worstjes op basis van soja 

SOJA structuur(70%) (water, SOJA-EIWIT, zetmeel, TARWE-EIWIT), ui, raapzaadolie, KIPPENEI-EIWIT(vrije-uitloop), specerijenextracten, natuurlijke aroma's, salie, kruiden, wortelpoeder, kruidenextract(salie, tijm), specerijen, suiker, dextrose, beschuit(TARWE), zout, mineraalzout(kalium). Bevat Soja, Tarwe, Ei. Kan melk, noten, pinda bevatten. 

Rijk aan eiwitRijk aan eiwit
Per 100g
Energie 161kcal
Vetten 8.7g
waarvan verzadigde 0.6g
waarvan suikers 1.2g
Vezels 0.8g
Eiwitten 15g
Zout 1.3g

PAN

Verhit 1 el olie in een pan op middelhoog vuur. Bak de Little Willies 2-3 minuten, draai regelmatig, tot ze gloeiend heet zijn.

BBQ

Bestrijk de Little Willies met olie en grill tot ze gloeiend heet zijn. Serveer warm.

 
  • Curry met Kipstuckjes 30 minuten  recipe

    Curry met vegan Kipstuckjes

    Kruidig, romig en kippig: alles wat je van een curry verwacht, maar nu vegan! Bak de Kipstuckjes even op hoog vuur voor de ultieme bite. Vliegensvlug klaar én een match voor alle kipliefhebbers.

    • 20 minuten

    • 6

      porties

  • Kerst vegan Kiptevree Filet gevuld met vijgen 55 minuten  recipe

    Vegan gevulde Kiptevree Filet

    Het is mals, sappig én romig: dit vegan kerstrecept voor gevulde Kiptevree Filet heeft het allemaal! De plantaardige roomkaasvulling is de perfecte combinatie met de verse vijgen en malse bite van de filet. Hiermee verenig je met kerst alle vleesliefhebbers aan één tafel.

    • 40 minuten

    • 4

      porties

  • Vegan gevulde paprika met Rul Gehackt en rijst 50 minuten  recipe

    Vegan gevulde paprika met Rul Gehackt en rijst

    Met mals Rul Gehackt, vegan mozzarella en rijst is deze vegan gevulde paprika een makkelijke hack voor de smaakmakende thuischef. Een kleurrijk feest, zonder beest, dat je gerust aan iedere vleesliefhebber kunt serveren.

    • 35 minuten

    • 4

      porties