Vegan

NoChicken Chunks

De Vegan Kipstuckjes; misschien wel onze meest veelzijdige stuckjes! Deze iconen van het 'nieuwe vleesch' zijn lecker proteïnerijk en makkelijk te bereiden. Van pasta pesto tot nasi goreng of Mexicaanse wrap: van onze Kipstuckjes knapt vrijwel elke maaltijd op.

	    

GESCHIKT VOOR

Bakken, sauzen, curry, BBQ

Veganistische stukjes op basis van soja 

SOJA structuur(93%) (water, SOJA-EIWIT, zout), zonnebloemolie, natuurlijk aroma. Bevat Soja Kan melk, ei, gluten, noten bevatten. 

Rijk aan eiwitRijk aan eiwit
Per 100g
Energie 164kcal
Vetten 4.8g
waarvan verzadigde 0.6g
waarvan suikers 0.6g
Vezels 8.0g
Eiwitten 21g
Zout 1.7g

PAN

Voor wraps, sandwiches en salades. Bak de NoChicken Chunks in 2-3 el olie op middelhoog vuur aan een zijde goudbruin. Draai om en bak tot volledig warm.

IN EEN SAUS

In een saus of curry Voeg de NoChicken Chunks direct toe aan de saus, verwarm op laag vuur voor 5-6 min. tot het volledig warm is.

 
  • Curry met Kipstuckjes 30 minuten  recipe

    Curry met vegan Kipstuckjes

    Kruidig, romig en kippig: alles wat je van een curry verwacht, maar nu vegan! Bak de Kipstuckjes even op hoog vuur voor de ultieme bite. Vliegensvlug klaar én een match voor alle kipliefhebbers.

    • 20 minuten

    • 6

      porties

  • Kerst vegan Kiptevree Filet gevuld met vijgen 55 minuten  recipe

    Vegan gevulde Kiptevree Filet

    Het is mals, sappig én romig: dit vegan kerstrecept voor gevulde Kiptevree Filet heeft het allemaal! De plantaardige roomkaasvulling is de perfecte combinatie met de verse vijgen en malse bite van de filet. Hiermee verenig je met kerst alle vleesliefhebbers aan één tafel.

    • 40 minuten

    • 4

      porties

  • Vegan gevulde paprika met Rul Gehackt en rijst 50 minuten  recipe

    Vegan gevulde paprika met Rul Gehackt en rijst

    Met mals Rul Gehackt, vegan mozzarella en rijst is deze vegan gevulde paprika een makkelijke hack voor de smaakmakende thuischef. Een kleurrijk feest, zonder beest, dat je gerust aan iedere vleesliefhebber kunt serveren.

    • 35 minuten

    • 4

      porties