##unilever:product-attributes/retailerproductdata/retailerCategory@@

##unilever:product-attributes/retailerproductdata/retailer1VOTEcommerceTitle,unilever:product-attributes/productdata/productName@@

##unilever:product-attributes/retailerproductdata/retailerLongProductDescription@@

" class="product-info-item__item ">

Vegetarian

NoMeatballs

Voor iedereen die op zoek is naar een gerecht met ballen: zoek niet verder. De sappige structuur en de kruidige smaack maken deze Vegetarische Gehacktballetjes tot je nieuwe klassiekers. Eenvoudig te bereiden en heerlijck in een tomatensaus met pasta, bij je aardappeltjes, of aan een spiesje op de barbecue. Zelfs bij een borrel zijn het graag geziene gasten!

	    
              

GESCHIKT VOOR

Bakken, oven, sauzen, frituren, BBQ

Vegetarische balletjes op basis van soja  Ingrediënten: soja- en tarwestructuur (69%) (water, SOJA-EIWIT concentraat, geïsoleerd SOJA-EIWIT, TARWEGLUTEN, TARWEZETMEEL, SOJAMEEL), raapzaadolie, ui, KIPPENEI-EIWIT (vrije-uitloop), specerijenextract, aardappelzetmeel, aroma's, palmvet, alcoholazijn, dextrose, specerijen, gistextract, gekarameliseerde suiker, verdikkingsmiddel (verwerkt Eucheumawier), zout, ijzer, vitamine B12. 

Rijk aan eiwit, verrijkt met vitamine B12 en ijzerRijk aan eiwit, verrijkt met vitamine B12 en ijzer
Per 100g
Energie 179 kcal / 747 kJ
Vetten 8.7 g
waarvan verzadigde 1.5 g
Koolhydraten 8.3 g
waarvan suikers 1.2 g
Vezels 1.5 g
Eiwitten 16 g
Zout 1.5 g
Vitamine B12 0.38 microgram

PAN

Bak de NoMeatballs, bij voorkeur ontdooid, in olie op middelhoog vuur goudbruin.

COMBI-OVEN

Besprenkel wat olie over de NoMeatballs, plaats in de oven tot het volledig verwarmd en goudbruin is. Bereid je favoriete saus of jus en voeg de NoMeatballs toe. Laat het minstens 2-3 min sudderen.

FRITUURPAN

Bak de NoMeatballs op 180°C, tot ze goudbruin zijn. Serveer als snack of in een jus / saus.

 
  • Curry met Kipstuckjes 30 minuten  recipe

    Curry met vegan Kipstuckjes

    Kruidig, romig en kippig: alles wat je van een curry verwacht, maar nu vegan! Bak de Kipstuckjes even op hoog vuur voor de ultieme bite. Vliegensvlug klaar én een match voor alle kipliefhebbers.

    • CookingTime20 minuten

    • Servings 6

      porties

  • Kerst vegan Kiptevree Filet gevuld met vijgen 55 minuten  recipe

    Vegan gevulde Kiptevree Filet

    Het is mals, sappig én romig: dit vegan kerstrecept voor gevulde Kiptevree Filet heeft het allemaal! De plantaardige roomkaasvulling is de perfecte combinatie met de verse vijgen en malse bite van de filet. Hiermee verenig je met kerst alle vleesliefhebbers aan één tafel.

    • CookingTime40 minuten

    • Servings 4

      porties

  • Vegan gevulde paprika met Rul Gehackt en rijst 50 minuten  recipe

    Vegan gevulde paprika met Rul Gehackt en rijst

    Met mals Rul Gehackt, vegan mozzarella en rijst is deze vegan gevulde paprika een makkelijke hack voor de smaakmakende thuischef. Een kleurrijk feest, zonder beest, dat je gerust aan iedere vleesliefhebber kunt serveren.

    • CookingTime35 minuten

    • Servings 4

      porties