Vegetarische

Saucijzenbroodjes

Je sau niet zeggen dat ie vega is! Heerlijck goudbruin en knisperend bladerdeeg! Vegetarisch snacken zonder in te leveren op smaak en beleving. Vleesminnende fijnproevers kunnen maar nauwelijks behappen dat deze Saucijzenbroodjes écht vegetarisch zijn. Gemaakt met traditionele bakkersingrediënten zoals boerenroomboter en het luchtigste bladerdeeg, voorzien van een Vleeschrijke vulling.

	    

GESCHIKT VOOR

Snack, oven

Vegetarische saucijzenbroodjes op basis van soja 

Ingrediënten: water, TARWEBLOEM, BOTER, palmvet, plantaardige oliën (zonnebloem, raapzaad, kokos), SOJA-EIWIT, TARWEGLUTEN, vrije-uitloop KIPPENEI-EIWIT, vrije-uitloop KIPPENEI, SOJA-EIWIT concentraat, TARWEZETMEEL, zout, gedroogde ui, aroma’s, verdikkingsmiddel (verwerkt Eucheumawier), SOJAMEEL, gemodificeerd aardappelzetmeel, specerijen, dextrose, gekarameliseerde suiker, emulgator (mono- en diglyceriden van vetzuren), voedingszuur (citroenzuur). Kan amandelen, gerst, mosterd, noten, pinda en selderij bevatten. 

Bron van eiwitBron van eiwit
Per 100g
Energie 296kcal
Vetten 19 g
waarvan verzadigde 11 g
Koolhydraten 20 g
waarvan suikers 1.4 g
Vezels 1.5 g
Eiwitten 9.9 g
Zout 1.2 g

OVEN

Verwarm de oven voor op 240°C en laat de Saucijzenbroodjes 60 min. ontdooien. Bak ze vervolgens in de oven 30 minuten op 180°C. Voor consumptie het product door en door verhitten tot in de kern.

 
  • Curry met Kipstuckjes 30 minuten  recipe

    Curry met vegan Kipstuckjes

    Kruidig, romig en kippig: alles wat je van een curry verwacht, maar nu vegan! Bak de Kipstuckjes even op hoog vuur voor de ultieme bite. Vliegensvlug klaar én een match voor alle kipliefhebbers.

    • 20 minuten

    • 6

      porties

  • Kerst vegan Kiptevree Filet gevuld met vijgen 55 minuten  recipe

    Vegan gevulde Kiptevree Filet

    Het is mals, sappig én romig: dit vegan kerstrecept voor gevulde Kiptevree Filet heeft het allemaal! De plantaardige roomkaasvulling is de perfecte combinatie met de verse vijgen en malse bite van de filet. Hiermee verenig je met kerst alle vleesliefhebbers aan één tafel.

    • 40 minuten

    • 4

      porties

  • Vegan gevulde paprika met Rul Gehackt en rijst 50 minuten  recipe

    Vegan gevulde paprika met Rul Gehackt en rijst

    Met mals Rul Gehackt, vegan mozzarella en rijst is deze vegan gevulde paprika een makkelijke hack voor de smaakmakende thuischef. Een kleurrijk feest, zonder beest, dat je gerust aan iedere vleesliefhebber kunt serveren.

    • 35 minuten

    • 4

      porties