Vegan

NoHotdog

Een vegetarische rookworst met een knack, zou dat ooit lukken? Witte roock: jazeker! En waar roock is, bleek worst te zijn. De langverwachte sterspeler in snert, stamppot of andere nostalgische seizoensmaaltijd is leckerder dan ooit. 's Werelds eerste vegan Roockworst mét knack is hier om de harten van vele vleesliefhebbers te veroveren.
	    
              

GESCHIKT VOOR

Koken, oven

Veganistische worst op basis van soja SOJA structuur (54%) (water, SOJA-EIWIT), zonnebloemolie, tuinbonen, palmvet, tapiocazetmeel, TARWEGLUTEN, stabilisatoren(natriumalginaat), verwerkt Eucheuma-wier, calciumchloride, specerijen, citrusvezel, psylliumvezel, natuurlijke aroma's, rook, aardappeleiwit, voedingszuur(citroenzuur), kleurstof(ijzeroxide), verdikkingsmiddel(methylcellulose), zout, ijzer, vitamine B12. Bevat Soja, en Tarwe Kan ei, selderij bevatten. 

Bron van eiwit, verrijkt met vitamine B12 en ijzerBron van eiwit, verrijkt met vitamine B12 en ijzer
Voedingswaarde-etiket Per 100g
Energie 250kcal
Vetten 21g
waarvan verzadigde 7.3g
waarvan suikers 0.7g
Vezels 2.7g
Eiwitten 9.2g
Zout 1.4g
Vitamine B12 0.8µg

PAN

Breng water aan de kook in een pan. Zet het vuur lager en voeg de NoHotdog – nog in de vacuümverpakking- toe en verwarm gedurende 10 min. met de deksel op de pan (bevroren: 15 min). Niet koken. Giet het water uit de pan en snijd of knip de verpakking voorzichtig open en verwijder de NoHotdog – zonder het plantaardige velletje kapot te maken. Laat de NoHotdog nog 20 seconden rusten in de warme pan of bord. Serveer in een broodje met een topping.

OVEN

Verwarm de oven voor op 130°C. Verwijder de NoHotdog voorzichtig uit de vacuümverpakking en bak voor 15 min.

 
  • Curry met Kipstuckjes 20 minuten  recipe

    Curry met vegan Kipstuckjes

    Kruidig, romig en kippig: alles wat je van een curry verwacht, maar nu vegan! Bak de Kipstuckjes even op hoog vuur voor de ultieme bite. Vliegensvlug klaar én een match voor alle kipliefhebbers.

    • CookingTime10 minuten

    • Servings 6

      porties

  • Kerst vegan Kiptevree Filet gevuld met vijgen 55 minuten  recipe

    Vegan gevulde Kiptevree Filet

    Het is mals, sappig én romig: dit vegan kerstrecept voor gevulde Kiptevree Filet heeft het allemaal! De plantaardige roomkaasvulling is de perfecte combinatie met de verse vijgen en malse bite van de filet. Hiermee verenig je met kerst alle vleesliefhebbers aan één tafel.

    • CookingTime40 minuten

    • Servings 4

      porties

  • Vegan gevulde paprika met Rul Gehackt en rijst 50 minuten  recipe

    Vegan gevulde paprika met Rul Gehackt en rijst

    Met mals Rul Gehackt, vegan mozzarella en rijst is deze vegan gevulde paprika een makkelijke hack voor de smaakmakende thuischef. Een kleurrijk feest, zonder beest, dat je gerust aan iedere vleesliefhebber kunt serveren.

    • CookingTime35 minuten

    • Servings 4

      porties