Ga naar:
NoHotdog
Een vegetarische rookworst met een knack, zou dat ooit lukken? Witte roock: jazeker! En waar roock is, bleek worst te zijn. De langverwachte sterspeler in snert, stamppot of andere nostalgische seizoensmaaltijd is leckerder dan ooit. 's Werelds eerste vegan Roockworst mét knack is hier om de harten van vele vleesliefhebbers te veroveren.GESCHIKT VOOR
Koken, ovenVoedingswaarde-etiket | Per 100g |
---|---|
Energie | 250kcal |
Vetten | 21g |
waarvan verzadigde | 7.3g |
waarvan suikers | 0.7g |
Vezels | 2.7g |
Eiwitten | 9.2g |
Zout | 1.4g |
Vitamine B12 | 0.8µg |
Zelfde missie, beter jasje
Het is wat er aan de binnenkant zit dat telt, maar ook wat aan de buitenkant zit. Daarom zijn we blij om het heuglijke nieuws te delen dat De Vegetarische Slager, halverwege 2021, op alle verpakkingen is overgestapt naar 100% gerecycled PET-plastic. Dit betekent dat per jaar 210 ton plastic kan worden gerecycled! Daarnaast hebben we de verandering in gang gezet om ook ons kartonnen verpakkingsproces te verbeteren en hebben we al de overstap gemaakt naar 60% gerecycled karton. Hiermee voorkomen we een jaarlijkse productie van 130 ton nieuw geproduceerd karton. Zo maken we onze verpakkingen duurzamer en verminderen we onze impact op het milieu.
BEREIDINGSWIJZE
PAN
Breng water aan de kook in een pan. Zet het vuur lager en voeg de NoHotdog – nog in de vacuümverpakking- toe en verwarm gedurende 10 min. met de deksel op de pan (bevroren: 15 min). Niet koken. Giet het water uit de pan en snijd of knip de verpakking voorzichtig open en verwijder de NoHotdog – zonder het plantaardige velletje kapot te maken. Laat de NoHotdog nog 20 seconden rusten in de warme pan of bord. Serveer in een broodje met een topping.
OVEN
Verwarm de oven voor op 130°C. Verwijder de NoHotdog voorzichtig uit de vacuümverpakking en bak voor 15 min.
Laat je inspireren
Gerelateerde producten
- slide 1
- slide 2
- slide 3
- slide 4
- slide 5
- slide 6
- slide 7
- slide 8
- slide 9
FAQ
De Vegetarische Slager maakt vegetarische producten die qua smaack en structuur identiek zijn aan vlees van dieren, speciaal voor iedereen die houdt van de smaack en structuur van vlees en dit niet wil laten schieten. De meeste mensen stoppen namelijk niet met het eten van dierlijk vlees omdat ze de smaack en structuur ervan niet lecker vinden, maar kiezen ervoor vanuit bewustzijn over het klimaat en dierenwelzijn.
De Vegetarische Slager is er dus voor vleesliefhebbers die met vegetarische vleeschproducten graag de smaakbeleving van dierlijk vlees willen ervaren. De slager van toen, met het vleesch van nu. Enkel hardnekkige vooroordelen worden daarbij geslacht.
Met de smaack en structuur van dierlijk vlees vinden we niets mis, maar wel met de ‘productiewijze’ ervan. Ons ideaal is om vleesliefhebbers te laten beleven dat ze niets hoeven te missen als ze dierlijk vlees achterwege laten. Daarom proberen we altijd de smaack en structuur van dierlijk vlees te vangen en onderscheiden wij ons met het nieuwe, vegetarische vleesch dat volgens fijnproevers, topchefs en culinair journalisten niet van het origineel te onderscheiden is.
Het is ons ideaal om vleesliefhebbers te laten beleven dat ze niets hoeven te missen als ze dierlijk vlees achterwege laten. Dat is waarom het nieuwe vleesch de smaak en structuur heeft van dierlijk vlees. Met de huidige productnamen weet je wat je kunt verwachten en hopen we het nog makkelijker te maken om ons assortiment aan vegetarische en plantaardige vleeschproducten te proberen.