Vegan

Saté Kipstuckjes

Overgevlogen zodat niemand de kipsaté hoeft te laten schieten: vegan Saté Kipstuckjes! Geniet van onze iconische vegan Kipstuckjes, nu mét lichtpittige satékruiden. Een voltreffer voor bij de nasi of als traditionele spies met satésaus. Laat ze even in een saus meesudderen of bak ze krokant. Voor welke sensatie -of hensatie- je ook gaat: ze zijn mals en kruidig als kipsaté. Maak het vanaf nu weer mee!

	    

GESCHIKT VOOR

Bakken, sauzen, BBQ

Veganistische stukjes op basis van soja 

Ingrediënten: SOJASTRUCTUUR 89% (water, SOJA-EIWIT), suiker, zonnebloemolie, specerijen (knoflookpoeder, gember, paprikapoeder, galangawortel, peper, uienpoeder, koriander, komijn), natuurlijke aroma's, azijn, gistextract, zout, voedingszuur (melkzuur, citroenzuur), sojasaus (SOJABOON, TARWE), limoensap, maltodextrine, aroma, vitamine B12. Kan ei bevatten. 

Verrijkt met vitamine B12, rijk aan eiwit 
Per 100g
Energie 140 kcal
Vetten 2.5 g
waarvan verzadigde 0.3 g
Koolhydraten 3.8 g
waarvan suikers 2.5 g
Vezels 8.7 g
Eiwitten 23 g
Zout 0.98 g
Vitamine B12 0.4 microgram

PAN

Verhit een koekenpan op middelhoog vuur en voeg 2-3 el olie toe. Bak beide kanten van de Kipstuckjes goudbruin tot ze door en door warm zijn. Voeg naar smaak een scheutje sojasaus en/of een beetje sambal toe. Voeg na bereiding 2 el water toe zodat de smaak beter vrijkomt.

IN EEN SAUS

Bereid eerst de saus. Voeg de Kipstuckjes rechtstreeks toe aan de saus en laat 2-3 minuten sudderen.

BBQ

Rijd aan spiesjes en leg de spiesjes 4-6 minuten op de grill. Regelmatig draaien.

 
  • Curry met Kipstuckjes 30 minuten  recipe

    Curry met vegan Kipstuckjes

    Kruidig, romig en kippig: alles wat je van een curry verwacht, maar nu vegan! Bak de Kipstuckjes even op hoog vuur voor de ultieme bite. Vliegensvlug klaar én een match voor alle kipliefhebbers.

    • 20 minuten

    • 6

      porties

  • Kerst vegan Kiptevree Filet gevuld met vijgen 55 minuten  recipe

    Vegan gevulde Kiptevree Filet

    Het is mals, sappig én romig: dit vegan kerstrecept voor gevulde Kiptevree Filet heeft het allemaal! De plantaardige roomkaasvulling is de perfecte combinatie met de verse vijgen en malse bite van de filet. Hiermee verenig je met kerst alle vleesliefhebbers aan één tafel.

    • 40 minuten

    • 4

      porties

  • Vegan gevulde paprika met Rul Gehackt en rijst 50 minuten  recipe

    Vegan gevulde paprika met Rul Gehackt en rijst

    Met mals Rul Gehackt, vegan mozzarella en rijst is deze vegan gevulde paprika een makkelijke hack voor de smaakmakende thuischef. Een kleurrijk feest, zonder beest, dat je gerust aan iedere vleesliefhebber kunt serveren.

    • 35 minuten

    • 4

      porties