Vegan

Lecker Burgerlijk

Lecker Burgerlijk is ons nieuwste en één van onze leckerste burgerinitiatieven. Gemaakt voor alle burgers die zonder poespas van plantaardig vleesch willen genieten. Heerlijck mals, vol van smaack en in 6 tot 8 minuten te bereiden in de pan. Lecker gewoon en gewoon superlecker – dat geeft de burger moed!
	    
              

GESCHIKT VOOR

Bakken, BBQ, airfryer

Veganistische burger op basis van soja, bron van vitamine B12 en ijzer Ingrediënten: Water, SOJASTRUCTUUR 36% (zetmeel (bevat TARWE), water, SOJA-EIWIT, TARWEGLUTEN, SOJAMEEL), plantaardige olie (zonnebloem, raapzaad), ui, zetmeel, verdikkingsmiddel (methylcellulose, verwerkt eucheumawier), citrusvezel, specerijen, gejodeerd zout, natuurlijke aroma's, voedingszuur (melkzuur), aardappeleiwit, dextrose, zuurteregelaar (kaliumacetaat), gistextract, kokosvet, psyllium vezel, azijn, GERSTMOUTEXTRACT, mineraal zout (kalium), aroma's, kruiden, zwarte wortelsapconcentraat, zinkoxide, vitamine B12. Kan rogge, haver, ei, selderij, mosterd bevatten. 

bron van vitamine B12 en ijzer 
Voedingswaarde-etiket Per 100g
Energie 180 kcal / 730 kJ
Vetten 11 g
waarvan verzadigde 2.8 g
Koolhydraten 4.5 g
waarvan suikers 0.7 g
Vezels 6.2 g
Eiwitten 11 g
Zout 1.1 g
Vitamine B12 0.67 microgram

PAN

Verhit een koekenpan op middelhoog vuur en voeg 2 el olie toe. Bak de burger gedurende 3 minuten en draai geregeld om.

BBQ

Bestrijk de burgers met olie en gril aan beide kanten, totdat de burger goed heet is.

AIRFRYER

Plaats de burger in een voorverwarmde airfryer op 200°C en bak gedurende 4 minuten goudbruin.

 
  • Curry met Kipstuckjes 30 minuten  recipe

    Curry met vegan Kipstuckjes

    Kruidig, romig en kippig: alles wat je van een curry verwacht, maar nu vegan! Bak de Kipstuckjes even op hoog vuur voor de ultieme bite. Vliegensvlug klaar én een match voor alle kipliefhebbers.

    • CookingTime20 minuten

    • Servings 6

      porties

  • Kerst vegan Kiptevree Filet gevuld met vijgen 55 minuten  recipe

    Vegan gevulde Kiptevree Filet

    Het is mals, sappig én romig: dit vegan kerstrecept voor gevulde Kiptevree Filet heeft het allemaal! De plantaardige roomkaasvulling is de perfecte combinatie met de verse vijgen en malse bite van de filet. Hiermee verenig je met kerst alle vleesliefhebbers aan één tafel.

    • CookingTime40 minuten

    • Servings 4

      porties

  • Vegan gevulde paprika met Rul Gehackt en rijst 50 minuten  recipe

    Vegan gevulde paprika met Rul Gehackt en rijst

    Met mals Rul Gehackt, vegan mozzarella en rijst is deze vegan gevulde paprika een makkelijke hack voor de smaakmakende thuischef. Een kleurrijk feest, zonder beest, dat je gerust aan iedere vleesliefhebber kunt serveren.

    • CookingTime35 minuten

    • Servings 4

      porties