Vegan

Kipstuckjes

Ze zijn kipleckerder dan ooit; onze vernieuwde vegan Kipstuckjes. Ook wel onze beste stuckjes tot nu toe! Met een perfect knapperige buitenkant en een nóg malsere bite zijn het de hoogvliegers onder de plantaardige kip. Bak ze goudbruin en voeg de kippige iconen toe aan je wrap, curry of wok. Zo blijft de kip op stok!
	    
              

GESCHIKT VOOR

Bakken, sauzen, BBQ

Veganistische stukjes op basis van soja, met ijzer en vitamine B12, rijk aan eiwit Ingrediënten: SOJASTRUCTUUR 92% (water, SOJA-EIWIT), zonnebloemolie, aroma's, zuurteregelaar (kaliumacetaat), natuurlijk aroma, gejodeerd zout, voedingszuur (melkzuur, citroenzuur), vitamine B12. Kan tarwe, rogge, gerst, haver, ei bevatten. 

Verrijkt met vitamine B12 en ijzer, rijk aan eiwit 
Voedingswaarde-etiket Per 100g
Energie 130 kcal / 560 kJ
Vetten 3.4 g
waarvan verzadigde 0.4 g
Koolhydraten 1.8 g
waarvan suikers 0.6 g
Vezels 7.2 g
Eiwitten 20 g
Zout 1.1 g
Vitamine B12 0.4 microgram

PAN

Verhit een koekenpan op middelhoog vuur en voeg 2-3 el olie toe. Bak de Kipstuckjes aan één kant goudbruin. Draai vervolgens om en bak tot ze door en door warm zijn. Lecker in een wrap, salade of op een sandwich.

IN EEN SAUS

In een saus of curry Bereid eerst de saus. Voeg de Kipstuckjes rechtstreeks toe aan de saus en laat 2-3 minuten sudderen.

BBQ

Marineer de Kipstuckjes naar smaack en rijg aan spiesjes. Leg de spiesjes 4-6 minuten op de grill. Regelmatig draaien.

 
  • Curry met Kipstuckjes 30 minuten  recipe

    Curry met vegan Kipstuckjes

    Kruidig, romig en kippig: alles wat je van een curry verwacht, maar nu vegan! Bak de Kipstuckjes even op hoog vuur voor de ultieme bite. Vliegensvlug klaar én een match voor alle kipliefhebbers.

    • CookingTime20 minuten

    • Servings 6

      porties

  • Kerst vegan Kiptevree Filet gevuld met vijgen 55 minuten  recipe

    Vegan gevulde Kiptevree Filet

    Het is mals, sappig én romig: dit vegan kerstrecept voor gevulde Kiptevree Filet heeft het allemaal! De plantaardige roomkaasvulling is de perfecte combinatie met de verse vijgen en malse bite van de filet. Hiermee verenig je met kerst alle vleesliefhebbers aan één tafel.

    • CookingTime40 minuten

    • Servings 4

      porties

  • Vegan gevulde paprika met Rul Gehackt en rijst 50 minuten  recipe

    Vegan gevulde paprika met Rul Gehackt en rijst

    Met mals Rul Gehackt, vegan mozzarella en rijst is deze vegan gevulde paprika een makkelijke hack voor de smaakmakende thuischef. Een kleurrijk feest, zonder beest, dat je gerust aan iedere vleesliefhebber kunt serveren.

    • CookingTime35 minuten

    • Servings 4

      porties