Vegan

NoBacon Bits

Met een sublieme roocksmaak geven heerlijck krokant gebakken Geroockte Speckjes een specktaculaire wending aan je stamppot, pasta, risotto of je salade. Iconisch lecker, lecker iconisch.

	    

GESCHIKT VOOR

Bakken, oven

Vegetarische speckjes op basis van soja 

Sojastructuur 84% (water, SOJA-EIWIT), specerijen-extract, natuurlijke aroma's (bevat SELDERIJ), zonnebloemolie, zout, dextrose, alcoholazijn, zoete aardappelconcentraat, rookaroma, rode bietenextract, vitamine B12. 

Rijk aan eiwit, verrijkt met vitamine B12 en ijzer 
Per 100g
Energie 269kcal
Vetten 19g
waarvan verzadigde 7.2g
waarvan suikers 1.0g
Vezels 1.5g
Eiwitten 16g
Zout 4.1g
Vitamine B12 0.5µg

PAN

Bak de NoBacon Bits, bij voorkeur ontdooid, in olie op middelhoog vuur knapperig en goudbruin.

COMBI-OVEN

Besprenkel wat olie over de NoBacon Bits en plaats in de oven tot het volledig verwarmd en goudbruin is. Serveer met pasta, risotto of een salade.

 
  • Curry met Kipstuckjes 30 minuten  recipe

    Curry met vegan Kipstuckjes

    Kruidig, romig en kippig: alles wat je van een curry verwacht, maar nu vegan! Bak de Kipstuckjes even op hoog vuur voor de ultieme bite. Vliegensvlug klaar én een match voor alle kipliefhebbers.

    • 20 minuten

    • 6

      porties

  • Kerst vegan Kiptevree Filet gevuld met vijgen 55 minuten  recipe

    Vegan gevulde Kiptevree Filet

    Het is mals, sappig én romig: dit vegan kerstrecept voor gevulde Kiptevree Filet heeft het allemaal! De plantaardige roomkaasvulling is de perfecte combinatie met de verse vijgen en malse bite van de filet. Hiermee verenig je met kerst alle vleesliefhebbers aan één tafel.

    • 40 minuten

    • 4

      porties

  • Vegan gevulde paprika met Rul Gehackt en rijst 50 minuten  recipe

    Vegan gevulde paprika met Rul Gehackt en rijst

    Met mals Rul Gehackt, vegan mozzarella en rijst is deze vegan gevulde paprika een makkelijke hack voor de smaakmakende thuischef. Een kleurrijk feest, zonder beest, dat je gerust aan iedere vleesliefhebber kunt serveren.

    • 35 minuten

    • 4

      porties