Wok met vegan Kipstuckjes

Dit wokrecept kun je niet laten vliegen! Geniet als vanouds van een malse bite, knapperige groenten en gekruide noedels. Een hoogvlieger, want de nieuwe, vegan Kipstuckjes zijn kipleckerder dan ooit 

  • 20 minuten
  • 4 porties
  • 320 gram De Vegetarische Slager Kipstuckjes
  • 250 Conimex Wok noedels Kant en Klaar gram
  • 2 el plantaardige olie
  • 125 gram verse peultjes
  • 125 gram bimi
  • 1 rode ui
  • 2 cm verse gember
  • 1 rode paprika
  • 1 gele paprika
  • 2 tenen knoflook
  • 1/2 flesje Conimex hoisinsaus
  • 320 gram De Vegetarische Slager Kipstuckjes
  • 250 Conimex Wok noedels Kant en Klaar gram
  • 2 el plantaardige olie
  • 125 gram verse peultjes
  • 125 gram bimi
  • 1 rode ui
  • 2 cm verse gember
  • 1 rode paprika
  • 1 gele paprika
  • 2 tenen knoflook
  • 1/2 flesje Conimex hoisinsaus

BEREIDEN

  1. Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking en spoel koud onder koud stromend water.

  2. Verhit een eetlepel olie in een wok en roerbak de Kipstuckjes 4 min. goudbruin op middelhoog vuur. Schep uit de wok op een bord en houd apart.

  3. Verhit de rest van de olie in de wok en roerbak de peulen, bimi, rode ui, gember, paprikareepjes en knoflook 4 min. op hoog vuur. Voeg de Kipstuckjes weer toe aan de pan en roerbak nog 3 min. mee op hoog vuur samen met de noedels. Breng de roerbak op smaak met de woksaus.

MiSsCHIeN VIND Je DIT OoK LECKeR

table full of small plate dishes