Vegetarische Little Willies en Big Beans Salade

Deze gegrilde vegetarische Little Willies en bonensalade staat in een 'tangomdraai' op tafel en knalt van de zomerse smaken. Een perfecte side dish voor jouw BBQ-lunch of -diner. 

  • 30 minuten
  • 4 porties
  • 1.5 pakje De Vegetarische Slager Little Willies
  • 2 el tijmblaadjes
  • 2 knoflook tenen fijngehakt
  • 200 gr boterbonen in blik
  • 200 gr borlotti bonen in blik
  • 150 gr kerstomaatjes gehalveerd
  • 100 gr groene olijven
  • 10 basilicumblaadjes
  • 50 gr croutons
  • 70 gr vegan fetakaas
  • 2 el olijfolie

BEREIDEN

  1. Bereid een BBQ of grill voor op direct grillen en verhit deze tot 200 graden Celsius.

  2. Meng de tijmblaadjes met de knoflook en olijfolie en laat de Little Willies 15 minuten marineren.

  3. Gril de Little Willies in enkele minuten warm tot ze rondom bruin geworden zijn.

  4. Meng voor de salade de bonen, kerstomaatje, groene olijven, basilicumblaadjes, croutons, olijfolie en vegan fetakaas door elkaar en breng op smaack met zout en versgemalen zwarte peper.

  5. Plaats als laatste de gegrilde Little Willies op de salade.

Voedingsinformatie

Portiegrootte 4

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Energie 522.63 kcal
Eiwitten 27.47 g
Vezels 17.38 g
Vetten 23.53 g
Verzadigde vetten 5.24 g
Suikers 3.21 g
Natrium 843.38 mg

MiSsCHIeN VIND Je DIT OoK LECKeR

table full of small plate dishes