Vegetarisch English breakfast met Little Willies en Geroockte Speckjes

Zo voor elkaar: een typisch English breakfast, maar dan vegetarisch. Beleg de toasts met champignons, vegetarische Little Willies en vegan Geroockte Speckjes en voeg er witte bonen in tomatensaus aan toe voor het echte werk. Een suggestie die we van hartigste aanbevelen, in het bijzonder aan iedere vleesliefhebber met trek in een langzame en smaackvolle ochtend. 

  • 20 minuten
  • 4 porties
  • 4 De Vegetarische Slager Little Willies
  • 50 gr De Vegetarische Slager vegan Geroockte Speckjes
  • 4 tomaten
  • 400 gr witte bonen in tomatensaus
  • 100 gr champignons
  • 4 volkoren boterhammen
  • olijfolie om in te bakken
  • 1 tl zeezout

BEREIDEN

  1. Verhit een koekenpan op hoog vuur. Snijd de tomaten doormidden, besmeer of besprenkel deze met olijfolie en bak ze 4-5 minuten. Draai af en toe om en breng op smaak met peper en zout.

  2. Doe ondertussen de witte bonen in tomatensaus in een steelpannetje en warm zachtjes op.

  3. Snijd ondertussen de champignons in plakjes. Verhit een scheut olijfolie in de pan en bak daarin de paddenstoelen circa 5 minuten. Breng op smaak met peper en zout.

  4. Verhit eventueel nog wat extra olie in de pan en bak daarin de Little Willies en Geroockte Speckjes zoals aangegeven op de verpakking.

  5. Rooster ondertussen de boterhammen. Verdeel alle ingrediënten over de borden en serveer direct.

Voedingsinformatie

Portiegrootte 4

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Energie 253.31 kcal
Eiwitten 15.83 g
Vezels 10.17 g
Vetten 4.54 g
Verzadigde vetten 0.58 g
Suikers 7.87 g
Natrium 1054.79 mg

MiSsCHIeN VIND Je DIT OoK LECKeR

table full of small plate dishes