Ga naar:
Vegan Kip Parmezaan
And... another one bites the crust! Dit recept voor vegan kip Parmezaan is een perfeckte treat voor jou (én de kippen). Met een iconische krokante jas, malse bite en romige vulling vliegen alle vleesliefhebbers direct aan tafel. Serveer met je favoriete pasta en geniet!
- 45 minuten
- 4 porties
INGREDIËNTEN
- 4 De Vegetarische Slager vegan Kiptevree Filet
- 50 g bloem
- 1 theelepels gedroogde Italiaanse kruiden
- 15 g Maizena
- 125 ml water
- 100 g *Panko* broodkruim
- 1 rode ui in blokjes gesneden
- 2 tenen knoflook
- 400 g tomatenblokjes in blik
- 1 vegan buffalo mozzarella in plakjes gesneden
- 100 g geraspte vegan parmezaanse kaas
- 10 g verse tijmblaadjes
- 300 g spaghetti
- olijfolie
- zout
- peper
BEREIDEN
-
Verwarm de oven voor op 180 graden
-
Maak een glad mengsel van bloem, gedroogde kruiden, maïzena en water. Marineer de vegan Kiptevree Filet in dit mengsel.
-
Leg de panko op een bord en paneer de vegan Kiptevree Filet ermee.
-
Meng de ui, knoflook en de tomaten in een grote ovenschaal en breng op smaak met zout en peper. Leg de filets er bovenop en leg alle kazen eroverheen, samen met de tijm. Bak in de oven voor 20 minuten.
-
Kook ondertussen de spaghetti volgens de instructie op het pak en serveer met de rest van het recept.
MiSsCHIeN VIND Je DIT OoK LECKeR
RECEPTEN
LaAT JE INSPIREReN
We hebben je favoriete recepten gehackt! Ontdek een verscheidenheid aan iconische gerechten waarin ons 'nieuwe vleesch' een glansrol speelt. Van spaghetti bolognese tot Mexicaanse wrap: de mogelijkheden met deze vegan en vegetarische recepten zijn grenzeloos.