Kip Parmezaan

Vegan Kip Parmezaan

And... another one bites the crust! Dit recept voor vegan kip Parmezaan is een perfeckte treat voor jou (én de kippen). Met een iconische krokante jas, malse bite en romige vulling vliegen alle vleesliefhebbers direct aan tafel. Serveer met je favoriete pasta en geniet! 

  • 45 minuten
  • 4 porties
  • 4 De Vegetarische Slager vegan Kiptevree Filet
  • 50 g bloem
  • 1 theelepels gedroogde Italiaanse kruiden
  • 15 g Maizena
  • 125 ml water
  • 100 g *Panko* broodkruim
  • 1 rode ui in blokjes gesneden
  • 2 tenen knoflook
  • 400 g tomatenblokjes in blik
  • 1 vegan buffalo mozzarella in plakjes gesneden
  • 100 g geraspte vegan parmezaanse kaas
  • 10 g verse tijmblaadjes
  • 300 g spaghetti
  • olijfolie
  • zout
  • peper

BEREIDEN

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden

  2. Maak een glad mengsel van bloem, gedroogde kruiden, maïzena en water. Marineer de vegan Kiptevree Filet in dit mengsel.

  3. Leg de panko op een bord en paneer de vegan Kiptevree Filet ermee.

  4. Meng de ui, knoflook en de tomaten in een grote ovenschaal en breng op smaak met zout en peper. Leg de filets er bovenop en leg alle kazen eroverheen, samen met de tijm. Bak in de oven voor 20 minuten.

  5. Kook ondertussen de spaghetti volgens de instructie op het pak en serveer met de rest van het recept.

Voedingsinformatie

Portiegrootte 4

MiSsCHIeN VIND Je DIT OoK LECKeR

table full of small plate dishes