Vegan Ereburger met chimichurri en geroosterde paprika's

Vegan Ereburger met chimichurri en geroosterde paprika

Gril en til de barbecue naar een hoger niveau met dit recept voor Ereburgers met chimichurri salsa en gerookte paprikareepjes. Een voltreffer voor al het hooggeëerde BBQ-publiek, van vegans tot carnivoren. 

  • 31 minuten
  • 4 porties
  • 4 De Vegetarische Slager vegan Ereburger
  • 20 gram koriander
  • 10 gram peterselie
  • 10 gram oregano
  • 1 teen knoflook
  • 1 rode peper
  • 1 rode ui
  • 75 ml olijfolie
  • 2 el rode wijnazijn
  • 1 tl gerookte paprikapoeder
  • 2 paprika's
  • 4 plakjes vegan kaas
  • 4 burgerbroodjes
  • 4 slablaadjes
  • 0,5 tl zeezout

BEREIDEN

  1. Verhit de BBQ.

  2. Hak de koriander, peterselie, oregano, knoflook, chilipeper, rode ui fijn en roer het door 50 ml olijfolie en rode wijnazijn. Kruid de chimichurri salsa met gerookte paprikapoeder, zout en peper.

  3. Besprenkel de paprika's met 1 eetlepel olijfolie en rooster ze op de BBQ. Snijd de geroosterde paprika's in plakjes.

  4. Breng de vegan Ereburgers op smaak met peper en zout en grill ze volgens de instructies op de verpakking. Voeg aan elke burger een plakje vegan kaas toe en grill tot de kaas goed is gesmolten.

  5. Rooster de broodjes en serveer de vegan Ereburgers met sla en geroosterde paprikareepjes en top ze af met chimichurri salsa.

Voedingsinformatie

Portiegrootte 4

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Energie 698.47 kcal
Eiwitten 25.83 g
Vezels 19.88 g
Vetten 41.13 g
Verzadigde vetten 12.92 g
Suikers 12.98 g
Natrium 2174.81 mg

MiSsCHIeN VIND Je DIT OoK LECKeR

table full of small plate dishes