Ga naar:
Vegan Ereburger met chimichurri en geroosterde paprika
Gril en til de barbecue naar een hoger niveau met dit recept voor Ereburgers met chimichurri salsa en gerookte paprikareepjes. Een voltreffer voor al het hooggeëerde BBQ-publiek, van vegans tot carnivoren.
- 31 minuten
- 4 porties
INGREDIËNTEN
- 4 De Vegetarische Slager vegan Ereburger
- 20 gram koriander
- 10 gram peterselie
- 10 gram oregano
- 1 teen knoflook
- 1 rode peper
- 1 rode ui
- 75 ml olijfolie
- 2 el rode wijnazijn
- 1 tl gerookte paprikapoeder
- 2 paprika's
- 4 plakjes vegan kaas
- 4 burgerbroodjes
- 4 slablaadjes
- 0,5 tl zeezout
BEREIDEN
-
Verhit de BBQ.
-
Hak de koriander, peterselie, oregano, knoflook, chilipeper, rode ui fijn en roer het door 50 ml olijfolie en rode wijnazijn. Kruid de chimichurri salsa met gerookte paprikapoeder, zout en peper.
-
Besprenkel de paprika's met 1 eetlepel olijfolie en rooster ze op de BBQ. Snijd de geroosterde paprika's in plakjes.
-
Breng de vegan Ereburgers op smaak met peper en zout en grill ze volgens de instructies op de verpakking. Voeg aan elke burger een plakje vegan kaas toe en grill tot de kaas goed is gesmolten.
-
Rooster de broodjes en serveer de vegan Ereburgers met sla en geroosterde paprikareepjes en top ze af met chimichurri salsa.
Voedingsinformatie
Portiegrootte 4
- Amount per Serving
Title | Amount per Serving |
---|---|
Energie | 698.47 kcal |
Eiwitten | 25.83 g |
Vezels | 19.88 g |
Vetten | 41.13 g |
Verzadigde vetten | 12.92 g |
Suikers | 12.98 g |
Natrium | 2174.81 mg |
MiSsCHIeN VIND Je DIT OoK LECKeR
RECEPTEN
LaAT JE INSPIREReN
We hebben je favoriete recepten gehackt! Ontdek een verscheidenheid aan iconische gerechten waarin ons 'nieuwe vleesch' een glansrol speelt. Van spaghetti bolognese tot Mexicaanse wrap: de mogelijkheden met deze vegan en vegetarische recepten zijn grenzeloos.