Vegan Cordon Bleu with roasted potatoes

Vegan Cordon Blij met geroosterde aardappelen

Om van te smelten: dit recept voor een vegan Cordon Blij en geroosterde aardappelen. Jij blij, dier blij, tafelgasten blij! 

  • 50 minuten
  • 4 porties
  • 4 Cordon Blij De Vegetarische Slager
  • 700 gram aardappelen, geschild en in kleine stukjes gesneden
  • 4 tijmtakjes, blaadjes fijngehakt
  • 1 rode ui, in dunne plakjes gesneden
  • 1 eetlepel azijn
  • 75 gram gemengde slablaadjes
  • 4 minikomkommers, in plakjes
  • 4 el olijfolie
  • zout en peper naar smaak
  • 4 Cordon Blij De Vegetarische Slager
  • 700 gram aardappelen, geschild en in kleine stukjes gesneden
  • 4 tijmtakjes, blaadjes fijngehakt
  • 1 rode ui, in dunne plakjes gesneden
  • 1 eetlepel azijn
  • 75 gram gemengde slablaadjes
  • 4 minikomkommers, in plakjes
  • 4 el olijfolie
  • zout en peper naar smaak

BEREIDEN

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Bekleed een bakplaat met bakpapier.

  2. Meng in een grote kom de in blokjes gesneden aardappelen met 2 eetlepels olijfolie, zout en versgemalen zwarte peper. Verdeel de aardappelen in een enkele laag over de bakplaat en bestrooi met verse tijmblaadjes.

  3. Rooster de aardappelen ongeveer 20-25 minuten, of tot ze knapperig en goudbruin zijn.

  4. Meng ondertussen in een kleine kom de dun gesneden rode ui met 1 eetlepel azijn en 1/4 theelepel zout. Laat de ui minimaal 10 minuten marineren.

  5. Kook de cordon bleu volgens de instructies op de verpakking."

  6. Meng tot slot in een grote kom de gemengde slablaadjes met de gesneden minikomkommers. Sprenkel 2 eetlepels olijfolie over de salade en breng op smaak met zout en versgemalen zwarte peper.

  7. Verdeel voor het serveren de gebakken aardappelen, gemarineerde rode uien en vegan Cordon Blij over vier borden. Serveer de Cordon Blij met de gemengde salade.

MiSsCHIeN VIND Je DIT OoK LECKeR

table full of small plate dishes