Caesarsalade met vegan Pluimfeest Burgers

Vegan caesarsalade met Pluimfeest Burgers

Vol met groenten en gelucksvogels: deze vegan caesarsalade met Pluimfeest Burgers. De goudbruine burgers zijn een krokante aanwinst tussen de kakelverse groenten en daarmee vliegt dit gerecht regelrecht naar de top van je favoriete vegan recepten. 

  • 20 minuten
  • 4 porties
  • 2 De Vegetarische Slager vegan Pluimfeest Burger
  • 300 gram romaine sla
  • 6 el Hellmann's vegan mayonaise
  • 1 tl mosterd
  • 1/2 citroen geperst
  • 150 gram vegan Parmezaanse kaas
  • 2 el olijfolie
  • 1 ciabattabrood
  • 100 gram radijs in plakjes gesneden
  • 10 gram peterselie
  • zeezout en peper naar smaak

BEREIDEN

  1. Snijd de sla in reepjes en was in een vergiet onder koud stromend water.

  2. Meng de mayonaise, mosterd, het citroensap en de helft van de Parmezaanse kaas met een staafmixer tot een gladde dressing. Breng op smaak met peper en zout.

  3. Snijd de ciabatta in kleine blokjes, verwarm de olijfolie in een koekenpan en bak het brood goudbruin.

  4. Laat het brood afkoelen op een bord en bak de Pluimfeest Burgers in de koekenpan volgens de instructies op de verpakking.

  5. Snijd de burgers in reepjes. Meng de dressing in een kom met de sla en de schijfjes radijs.

  6. Maak de salade af met de ciabatta croutons, krokante Pluimfeest Burgerreepjes, de rest van de Parmezaanse kaas en de peterselie.

Voedingsinformatie

Portiegrootte 4

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Energie 686.87 kcal
Eiwitten 20.1 g
Vezels 5.96 g
Vetten 45.96 g
Verzadigde vetten 2.74 g
Suikers 4.22 g
Natrium 1420.57 mg

MiSsCHIeN VIND Je DIT OoK LECKeR

table full of small plate dishes