Vegetarische Auf Wieder Schnitzel sandwich

Vegan Auf Wieder Schnitzel sandwich met wasabi-mayonaise

Een krokant plan voor de lunch: deze vegan Auf Wieder Schnitzel sandwiches met wasabi-mayonaise. De echte schnitzel-belevenis tussen twee geroosterde boterhammen, in slechts 15 minuten voor elkaar. Niet te versmaden zo smaakvol! 

  • 15 minuten
  • 4 porties
  • 1 pakje De Vegetarische Slager vegan Auf Wieder Schnitzel
  • 1/2 spitskool
  • 8 el Hellmann's vegan mayonaise
  • 2 tl wasabi
  • 8 witte casino boterhammen
  • 2 el olijfolie

BEREIDEN

  1. Verhit de olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur en bak hierin de Auf Wieder Schnitzels in 5 minuten gaar. Keer af en toe om en laat uitlekken op keukenpapier.

  2. Verwijder ondertussen het hart van de spitskool en snijd de bladeren zo dun mogelijk.

  3. Meng de Hellmann’s vegan mayonaise met de wasabi. Besmeer alle boterhammen met de wasabi-mayonaise.

  4. Snijd de Auf Wieder Schnitzels doormidden en beleg de boterhammen ermee. Leg de spitskool erop en dek af met de laatste boterhammen (mayonaisekant naar beneden). Snijd doormidden en serveer.

Voedingsinformatie

Portiegrootte 4

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Energie 3812.11 kcal
Eiwitten 131.24 g
Vezels 39.89 g
Vetten 62.93 g
Verzadigde vetten 10.82 g
Suikers 36.09 g
Natrium 6272.37 mg

MiSsCHIeN VIND Je DIT OoK LECKeR

table full of small plate dishes