Ga naar:

Vegan Auf Wieder Schnitzel sandwich met wasabi-mayonaise
Een krokant plan voor de lunch: deze vegan Auf Wieder Schnitzel sandwiches met wasabi-mayonaise. De echte schnitzel-belevenis tussen twee geroosterde boterhammen, in slechts 15 minuten voor elkaar. Niet te versmaden zo smaakvol!
- 15 minuten
- 4 porties
- 1 pakje De Vegetarische Slager vegan Auf Wieder Schnitzel
- 1/2 spitskool
- 8 el Hellmann's vegan mayonaise
- 2 tl wasabi
- 8 witte casino boterhammen
- 2 el olijfolie
INGREDIËNTEN
- 1 pakje De Vegetarische Slager vegan Auf Wieder Schnitzel
- 1/2 spitskool
- 8 el Hellmann's vegan mayonaise
- 2 tl wasabi
- 8 witte casino boterhammen
- 2 el olijfolie
BEREIDEN
-
Verhit de olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur en bak hierin de Auf Wieder Schnitzels in 5 minuten gaar. Keer af en toe om en laat uitlekken op keukenpapier.
-
Verwijder ondertussen het hart van de spitskool en snijd de bladeren zo dun mogelijk.
-
Meng de Hellmann’s vegan mayonaise met de wasabi. Besmeer alle boterhammen met de wasabi-mayonaise.
-
Snijd de Auf Wieder Schnitzels doormidden en beleg de boterhammen ermee. Leg de spitskool erop en dek af met de laatste boterhammen (mayonaisekant naar beneden). Snijd doormidden en serveer.
Voedingsinformatie
Portiegrootte 4
- Amount per Serving
Title | Amount per Serving |
---|---|
Energie | 3812.11 kcal |
Eiwitten | 131.24 g |
Vezels | 39.89 g |
Vetten | 62.93 g |
Verzadigde vetten | 10.82 g |
Suikers | 36.09 g |
Natrium | 6272.37 mg |
MiSsCHIeN VIND Je DIT OoK LECKeR
RECEPTEN
LaAT JE INSPIREReN
We hebben je favoriete recepten gehackt! Ontdek een verscheidenheid aan iconische gerechten waarin ons 'nieuwe vleesch' een glansrol speelt. Van spaghetti bolognese tot Mexicaanse wrap: de mogelijkheden met deze vegan en vegetarische recepten zijn grenzeloos.
