Spaghetti Carbonara

Spaghetti Carbonara

Heb je al eens een vegan Spaghetti Carbonara gemaakt? Met dit Spaghetti Carbonara is dat een fluitje van een cent! 

  • 15 minuten
  • 2 porties
  • 2 bakje De Vegetarische Slager vegan Geroockte Speckjes à 125 g
  • 150 g spaghetti
  • 1.5 el olijfolie
  • 2 el Hellmann's vegan mayonaise
  • 1 el fijngesneden peterselie
  • zout
  • versgemalen peper

BEREIDEN

  1. Kook de spaghetti volgens de bereidingswijze in water met zout naar smaak beetgaar. Verhit vlak voor het einde van de bereidingstijd de olie in een koekenpan en bak de geroockte speckjes knapperig uit.

  2. Giet de spaghetti af en doe het direct terug in de pan. Roer er de vegan mayonaise door. Verdeel de spaghetti over 2 borden. Strooi de gebakken speckjes en peper erover. Garnee de spaghetti carbonara met de peterselie en serveer direct.

Voedingsinformatie

Portiegrootte 2

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Energie 671.55 kcal
Eiwitten 32.42 g
Vezels 9.86 g
Vetten 27.03 g
Verzadigde vetten 3.15 g
Suikers 4.05 g
Natrium 1560.05 mg

MiSsCHIeN VIND Je DIT OoK LECKeR

table full of small plate dishes