Ga naar:

Spaghetti Carbonara
Heb je al eens een vegan Spaghetti Carbonara gemaakt? Met dit Spaghetti Carbonara is dat een fluitje van een cent!
- 15 minuten
- 2 porties
INGREDIËNTEN
- 2 bakje De Vegetarische Slager vegan Geroockte Speckjes à 125 g
- 150 g spaghetti
- 1.5 el olijfolie
- 2 el Hellmann's vegan mayonaise
- 1 el fijngesneden peterselie
- zout
- versgemalen peper
BEREIDEN
-
Kook de spaghetti volgens de bereidingswijze in water met zout naar smaak beetgaar. Verhit vlak voor het einde van de bereidingstijd de olie in een koekenpan en bak de geroockte speckjes knapperig uit.
-
Giet de spaghetti af en doe het direct terug in de pan. Roer er de vegan mayonaise door. Verdeel de spaghetti over 2 borden. Strooi de gebakken speckjes en peper erover. Garnee de spaghetti carbonara met de peterselie en serveer direct.
Voedingsinformatie
Portiegrootte 2
- Amount per Serving
Title | Amount per Serving |
---|---|
Energie | 671.55 kcal |
Eiwitten | 32.42 g |
Vezels | 9.86 g |
Vetten | 27.03 g |
Verzadigde vetten | 3.15 g |
Suikers | 4.05 g |
Natrium | 1560.05 mg |
MiSsCHIeN VIND Je DIT OoK LECKeR
RECEPTEN
LaAT JE INSPIREReN
We hebben je favoriete recepten gehackt! Ontdek een verscheidenheid aan iconische gerechten waarin ons 'nieuwe vleesch' een glansrol speelt. Van spaghetti bolognese tot Mexicaanse wrap: de mogelijkheden met deze vegan en vegetarische recepten zijn grenzeloos.
