Ga naar:

Pasta ovenschotel met vegan Kipstuckjes
De ultieme vegetarische ovenschotel met pasta, vegan kip, pompoen, en tomaten. Na het proeven van dit gerecht, wil je niet anders meer. Vindt het recept hier!
- 45 minuten
- 4 porties
INGREDIËNTEN
- 1 pakje De Vegetarische Slager Kipstuckjes
- 300 gr vegan penne pasta
- 200 gr pompoenblokjes
- 1 tl venkelzaad
- 1 tl oregano
- 2 teentjes knoflook, fijngehakt
- 200 gr cherrytomaten
- 200 gr baby spinazie
- 1 citroenschil
- 200 gr vegan roomkaas
- 100 gr vegan kaas
- 50 gr geroosterde hazelnoten fijngehakt
- 50 gr pistachenoten fijngehakt
- zout en peper
BEREIDEN
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Kook de pasta in water met zout volgens de bereidingswijze op de verpakking beetgaar. Verhit een scheutje olijfolie in een grote koekenpan en bak de pompoenblokjes met het venkelzaad, de oregano en de knoflook 5 minuten.
-
Voeg de vegan Kipstuckjes en cherrytomaatjes toe en bak nog 5 minuten. Breng op smaak met peper en zout.
-
Neem de pan van het vuur en voeg de babyspinazie, de citroenschil, de pasta en vegan roomkaas toe; roer alles goed door elkaar.
-
Verdeel de pasta over een grote ovenschaal en verdeel de vegan kaas en de noten erover.
-
Bak de pasta ± 25 minuten in het midden van de oven en serveer de ovenschotel met een frisse salade.
Voedingsinformatie
Portiegrootte 4
- Amount per Serving
Title | Amount per Serving |
---|---|
Energie | 770.6 kcal |
Eiwitten | 33.47 g |
Vezels | 14.27 g |
Vetten | 33.96 g |
Verzadigde vetten | 17.53 g |
Suikers | 7.39 g |
Natrium | 507.6 mg |
MiSsCHIeN VIND Je DIT OoK LECKeR
RECEPTEN
LaAT JE INSPIREReN
We hebben je favoriete recepten gehackt! Ontdek een verscheidenheid aan iconische gerechten waarin ons 'nieuwe vleesch' een glansrol speelt. Van spaghetti bolognese tot Mexicaanse wrap: de mogelijkheden met deze vegan en vegetarische recepten zijn grenzeloos.
