Oven pasta met vegan Kipstuckjes

Pasta ovenschotel met vegan Kipstuckjes

De ultieme vegetarische ovenschotel met pasta, vegan kip, pompoen, en tomaten. Na het proeven van dit gerecht, wil je niet anders meer. Vindt het recept hier! 

  • 45 minuten
  • 4 porties
  • 1 pakje De Vegetarische Slager Kipstuckjes
  • 300 gr vegan penne pasta
  • 200 gr pompoenblokjes
  • 1 tl venkelzaad
  • 1 tl oregano
  • 2 teentjes knoflook, fijngehakt
  • 200 gr cherrytomaten
  • 200 gr baby spinazie
  • 1 citroenschil
  • 200 gr vegan roomkaas
  • 100 gr vegan kaas
  • 50 gr geroosterde hazelnoten fijngehakt
  • 50 gr pistachenoten fijngehakt
  • zout en peper

BEREIDEN

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C.

  2. Kook de pasta in water met zout volgens de bereidingswijze op de verpakking beetgaar. Verhit een scheutje olijfolie in een grote koekenpan en bak de pompoenblokjes met het venkelzaad, de oregano en de knoflook 5 minuten.

  3. Voeg de vegan Kipstuckjes en cherrytomaatjes toe en bak nog 5 minuten. Breng op smaak met peper en zout.

  4. Neem de pan van het vuur en voeg de babyspinazie, de citroenschil, de pasta en vegan roomkaas toe; roer alles goed door elkaar.

  5. Verdeel de pasta over een grote ovenschaal en verdeel de vegan kaas en de noten erover.

  6. Bak de pasta ± 25 minuten in het midden van de oven en serveer de ovenschotel met een frisse salade.

Voedingsinformatie

Portiegrootte 4

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Energie 770.6 kcal
Eiwitten 33.47 g
Vezels 14.27 g
Vetten 33.96 g
Verzadigde vetten 17.53 g
Suikers 7.39 g
Natrium 507.6 mg

MiSsCHIeN VIND Je DIT OoK LECKeR

table full of small plate dishes