Nasi met vegan Kipstuckjes en satésaus

Aansatékelijk lecker, deze nasi met vegan Kipstuckjes en satésaus. Een hoogvlieger onder de kipliefhebbers en vliegensvlug op tafel. Geniet! 

  • 20 minuten
  • 4 porties
  • 320 gram De Vegetarische Slager Kipstuckjes
  • 1 zakje Conimex Boemboe Nasi Goreng
  • 400 gram rijst
  • 450 gram nasigroenten
  • 400 ml Conimex Pinda Satésaus
  • 75 gram Conimex Kroepoek Cassave
  • 320 gram De Vegetarische Slager Kipstuckjes
  • 1 zakje Conimex Boemboe Nasi Goreng
  • 400 gram rijst
  • 450 gram nasigroenten
  • 400 ml Conimex Pinda Satésaus
  • 75 gram Conimex Kroepoek Cassave

BEREIDEN

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking, giet af en laat afgedekt staan tot gebruik.

  2. Verhit ondertussen de olie in een wok en bak de Kipstuckjes 3 min. Voeg de nasigroente en kruidenmix toe en bak 6 min. mee. Voeg de rijst toe en roerbak 1 min. mee. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  3. Verwarm ondertussen de satésaus al roerend in een (steel)pan 3 min. op middelhoog vuur. Serveer de nasi met de satésaus en kroepoek.

Voedingsinformatie

Portiegrootte 4

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Energie 853.888 kcal
Eiwitten 32.552 g
Vezels 11.868 g
Vetten 21.735 g
Verzadigde vetten 3.546 g
Suikers 33.055 g
Natrium 1718.56 mg

MiSsCHIeN VIND Je DIT OoK LECKeR

table full of small plate dishes