Ga naar:

Nasi met vegan Kipstuckjes en satésaus
Aansatékelijk lecker, deze nasi met vegan Kipstuckjes en satésaus. Een hoogvlieger onder de kipliefhebbers en vliegensvlug op tafel. Geniet!
- 20 minuten
- 4 porties
- 320 gram De Vegetarische Slager Kipstuckjes
- 1 zakje Conimex Boemboe Nasi Goreng
- 400 gram rijst
- 450 gram nasigroenten
- 400 ml Conimex Pinda Satésaus
- 75 gram Conimex Kroepoek Cassave
INGREDIËNTEN
- 320 gram De Vegetarische Slager Kipstuckjes
- 1 zakje Conimex Boemboe Nasi Goreng
- 400 gram rijst
- 450 gram nasigroenten
- 400 ml Conimex Pinda Satésaus
- 75 gram Conimex Kroepoek Cassave
BEREIDEN
-
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking, giet af en laat afgedekt staan tot gebruik.
-
Verhit ondertussen de olie in een wok en bak de Kipstuckjes 3 min. Voeg de nasigroente en kruidenmix toe en bak 6 min. mee. Voeg de rijst toe en roerbak 1 min. mee. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
-
Verwarm ondertussen de satésaus al roerend in een (steel)pan 3 min. op middelhoog vuur. Serveer de nasi met de satésaus en kroepoek.
Voedingsinformatie
Portiegrootte 4
- Amount per Serving
Title | Amount per Serving |
---|---|
Energie | 853.888 kcal |
Eiwitten | 32.552 g |
Vezels | 11.868 g |
Vetten | 21.735 g |
Verzadigde vetten | 3.546 g |
Suikers | 33.055 g |
Natrium | 1718.56 mg |
MiSsCHIeN VIND Je DIT OoK LECKeR
RECEPTEN
LaAT JE INSPIREReN
We hebben je favoriete recepten gehackt! Ontdek een verscheidenheid aan iconische gerechten waarin ons 'nieuwe vleesch' een glansrol speelt. Van spaghetti bolognese tot Mexicaanse wrap: de mogelijkheden met deze vegan en vegetarische recepten zijn grenzeloos.
