Nancho’s met Rul Gehackt door Lieke

Nacho's met Rul Gehackt

Wat een heerlijcke hack, deze snack! Je kunt de nacho's ook eten bij een salade. Het is lecker snel klaar en smaakt fantastisch. Proef zelf maar! Dit recept is ingestuurd door Vegetarische Slager-fan Lieke (7 jaar). 

  • 20 minuten
  • 2 porties
  • 1 bakje De Vegetarische Slager Rul Gehackt
  • 1 zak nacho chips
  • paprikapoeder
  • uienpoeder
  • 1 grote ui
  • geraspte vegan Goudse kaas

Guacamole à la Lieke

  • 2 rijpe avocado's
  • 1 teentje knoflook
  • 1/2 limoen
  • snufje zout

BEREIDEN

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden. Snipper de ui en fruit aan in een koekenpan. Voeg het Rul Gehackt toe en daarna de specerijen. Even roeren. Haal van het vuur, en verdeel het over een ovenschaal met nancho’s. Besprooi royaal met de (vegan) kaas en zet in de oven tot de kaas gesmolten is.

  2. Snijd de avocado’s door en verwijder de pit. Prak het vruchtvlees met een vork en voeg het zout en de sap van een halve limoen toe. Pers een teentje knoflook en roer tot een romige guacamole.

  3. Neem een nancho, dip in de guacomole en geniet!

Voedingsinformatie

Portiegrootte 2

MiSsCHIeN VIND Je DIT OoK LECKeR

table full of small plate dishes