Mexicaanse vegan Kiptevree Filet

Simply the breast, dit recept voor Mexicaanse vegan Kiptevree Filet! De marinade van sinaasappel en taco-kruiden geeft een kruidige twist aan deze malse, vegan filet. Een hoogvlieger voor op de BBQ! 

  • 25 minuten
  • 4 porties
  • 4 De Vegetarische Slager vegan Kiptevree Filet
  • 1 sinaasappel
  • 0,5 el Mexicaanse kruiden
  • 6 el zonnebloemolie
  • 1 tl komijnzaad
  • 1 bosje verse koriander

BEREIDEN

  1. Rasp de sinaasappelschil fijn boven een kom. Meng met de Mexicaanse tacokruiden en wat zonnebloemolie.

  2. Rooster de komijnzaadjes in een droge koekenpan tot ze beginnen te verkleuren. Voeg toe aan de kruidenmix en roer goed door.

  3. Bak de vegan Kiptevree Filets ongeveer 8 minuten op de hete barbecue tot ze mooi bruin zijn, draai ze regelmatig om.

  4. Bestrijk ze rondom met de kruidenmix en gril ze nog 2 minuten, keer ze regelmatig om.

  5. Strooi voor het serveren de fijngehakte koriander over de filets en serveer met guacamole

MiSsCHIeN VIND Je DIT OoK LECKeR

table full of small plate dishes