Lekker Seb's spaghetti bolognese met knoflook chips

Spaghetti bolognese met Rul Gehackt, winterpeen en bleekselderij. Lecker, snel op tafel en boordevol groente! 

  • 20 minuten
  • 4 porties
  • 400 gram De Vegetarische Slager Rul Gehackt
  • 2 stengel bleekselderij
  • 1 winterpeen
  • 2 uien
  • 8 tenen knoflook
  • 2 blikken tomatenblokjes in blik op sap
  • 1 eetlepel miso pasta
  • 1,5 theelepel chilivlokken
  • 2 eetlepels oregano
  • 300 milliliter rode wijn
  • 400 gram spaghetti
  • 400 gram De Vegetarische Slager Rul Gehackt
  • 2 stengel bleekselderij
  • 1 winterpeen
  • 2 uien
  • 8 tenen knoflook
  • 2 blikken tomatenblokjes in blik op sap
  • 1 eetlepel miso pasta
  • 1,5 theelepel chilivlokken
  • 2 eetlepels oregano
  • 300 milliliter rode wijn
  • 400 gram spaghetti

BEREIDEN

  1. Snijd de wortel, bleekselderij, ui en 4 tenen knoflook lekker fijn en fruit 5 minuutjes aan in een klein beetje olie.

  2. Voeg de chilivlokken en oregano toe en blus af met rode wijn.

  3. Als bijna alle wijn is verdampt, voeg je de tomatenblokjes toe, gevolgd door het Rul Gehackt.

  4. Snijd de overige 4 teentjes knoflook en frituur deze in een klein laagje olie tot ze krokant zijn. Laat ze niet verbranden, dan worden ze bitter!

  5. Kook je pasta volgens verpakking en serveer met de saus en de knoflook chips.

Voedingsinformatie

Portiegrootte 4

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Energie 644.521 kcal
Eiwitten 40.77 g
Vezels 16.665 g
Vetten 3.31 g
Verzadigde vetten 0.635 g
Suikers 15.639 g
Natrium 442.019 mg

MiSsCHIeN VIND Je DIT OoK LECKeR

table full of small plate dishes