Ga naar:

Lekker Seb's spaghetti bolognese met knoflook chips
Spaghetti bolognese met Rul Gehackt, winterpeen en bleekselderij. Lecker, snel op tafel en boordevol groente!
- 20 minuten
- 4 porties
- 400 gram De Vegetarische Slager Rul Gehackt
- 2 stengel bleekselderij
- 1 winterpeen
- 2 uien
- 8 tenen knoflook
- 2 blikken tomatenblokjes in blik op sap
- 1 eetlepel miso pasta
- 1,5 theelepel chilivlokken
- 2 eetlepels oregano
- 300 milliliter rode wijn
- 400 gram spaghetti
INGREDIËNTEN
- 400 gram De Vegetarische Slager Rul Gehackt
- 2 stengel bleekselderij
- 1 winterpeen
- 2 uien
- 8 tenen knoflook
- 2 blikken tomatenblokjes in blik op sap
- 1 eetlepel miso pasta
- 1,5 theelepel chilivlokken
- 2 eetlepels oregano
- 300 milliliter rode wijn
- 400 gram spaghetti
BEREIDEN
-
Snijd de wortel, bleekselderij, ui en 4 tenen knoflook lekker fijn en fruit 5 minuutjes aan in een klein beetje olie.
-
Voeg de chilivlokken en oregano toe en blus af met rode wijn.
-
Als bijna alle wijn is verdampt, voeg je de tomatenblokjes toe, gevolgd door het Rul Gehackt.
-
Snijd de overige 4 teentjes knoflook en frituur deze in een klein laagje olie tot ze krokant zijn. Laat ze niet verbranden, dan worden ze bitter!
-
Kook je pasta volgens verpakking en serveer met de saus en de knoflook chips.
Voedingsinformatie
Portiegrootte 4
- Amount per Serving
Title | Amount per Serving |
---|---|
Energie | 644.521 kcal |
Eiwitten | 40.77 g |
Vezels | 16.665 g |
Vetten | 3.31 g |
Verzadigde vetten | 0.635 g |
Suikers | 15.639 g |
Natrium | 442.019 mg |
MiSsCHIeN VIND Je DIT OoK LECKeR
RECEPTEN
LaAT JE INSPIREReN
We hebben je favoriete recepten gehackt! Ontdek een verscheidenheid aan iconische gerechten waarin ons 'nieuwe vleesch' een glansrol speelt. Van spaghetti bolognese tot Mexicaanse wrap: de mogelijkheden met deze vegan en vegetarische recepten zijn grenzeloos.
