Auf Wieder Schnitzel bowl door Farah

Auf Wieder Schnitzel bowl

Liefde voor deze kom, die gevuld wordt met alleen de leckerste ingrediënten. De perfecte mix van knapperig en mals, en nog gauw klaar ook! Dit recept is ingestuurd door Vegetarische Slager-fan Farah. 

  • 20 minuten
  • 2 porties
  • 1 bakje De Vegetarische Slager vegan Auf Wieder Schnitzel 180 gram (2 stuks)
  • 150 gram sushi rijst
  • 1/2 komkommer
  • 1 bosje radijs
  • 100 gram wakame zeewier
  • 100 gram edamame boontjes (in peul)
  • 10 gram geroosterd sesamzaad
  • 1 el wasabi mayonaise
  • 2 el balsamico azijn di Modena
  • 1 el honing
  • zout & peper
  • furikake naar smaak (vegan te verkrijgen in de Aziatische toko)
  • Optioneel Sriracha hot chili saus
  • Optioneel vegan vissaus (te halen bij de Aziatische Toko)

BEREIDEN

  1. Kook de sushirijst en bak de Auf Wieder Schnitzels volgens de beschrijving op de verpakking.

  2. Verwarm olie op laag vuur in een koekenpan of wok en verwarm hierin de edamame boontjes, zo’n 4 minuten en voeg zout en peper toe naar smaak. Als je een stoommandje hebt, kun je ze hierin bereiden.

  3. Schaaf de komkommer en radijs in dunne plakjes en verdeel over twee kommetjes. Maak een marinade van de balsamico-azijn, honing en voeg 1 el water toe. Voeg eventueel zout en peper toe. Giet dit over de twee kommetjes en laat minimaal 5 minuten intrekken.

  4. Snijd de Auf Wieder Schnitzels en verdeel alles over twee bowls. De marinade druppel je over de schnitzels, en vergeet de sesamzaadjes niet te strooien. Geniet van deze heerlijcke bowl!

Voedingsinformatie

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Energie 940.524 kcal
Eiwitten 41.401 g
Vezels 30.716 g
Vetten 26.433 g
Verzadigde vetten 3.788 g
Suikers 16.003 g
Natrium 454.618 mg

MiSsCHIeN VIND Je DIT OoK LECKeR

table full of small plate dishes