De ultieme vegan Ereburger

De ultieme Ereburger

Een echte sappige vegan burger is goud én een podium waard. Maak er dus een ‘build your own burger’ van en stal de Ereburgers, tomaatjes, vegan kaas en sauzen op tafel uit zodat iedere tafelgast zelf aan de slag kan gaan. Een ultiem feest, zonder beest! 

  • 18 minuten
  • 4 porties
  • 2 pakjes De Vegetarische Slager vegan Ereburger
  • 1 tomaat
  • 4 bladeren kropsla
  • 4 plakken vegan kaas
  • 4 hamburgerbroodjes
  • 8 plakken augurk
  • 4 el Hellmann's vegan mayonaise
  • 2 el ketchup
  • 1 tl tabasco

BEREIDEN

  1. Maak de Ereburgersaus door de (vegan) mayonaise, ketchup, tabasco en wat augurkensap te mengen. Zet apart.

  2. Bereid de Ereburgers volgens de aanwijzingen op de verpakkingen. Leg ondertussen een plakje (vegan) kaas op de Ereburger, doe een scheutje water in de pan (zo smelt de kaas beter) en doe de deksel op de pan. Bak de burger totdat de kaas goed gesmolten is.

  3. Snijd de tomaat in plakken en de broodjes doormidden. Besmeer elke onderkant met de Ereburgersaus. Leg de tomaat erop, gevolgd door de sla, burger en augurk.

Voedingsinformatie

Portiegrootte 4

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Energie 536.15 kcal
Eiwitten 18.81 g
Vezels 7.15 g
Vetten 33.28 g
Verzadigde vetten 10.98 g
Suikers 6.63 g
Natrium 2157.39 mg

MiSsCHIeN VIND Je DIT OoK LECKeR

table full of small plate dishes