Ga naar:
Broodje vegetarische Bratwurst met bier-gestoofde sauerkraut
Eentje om vurig naar te verlangen: dit broodje vegetarische Bratwurst met sauerkraut. Stoof de zuurkool eventjes in je favoriete bier en je barbecue is compleet.
- 20 minuten
- 4 porties
INGREDIËNTEN
- 4 De Vegetarische Slager Bratwurst
- 1 kleine rode ui
- 200 gram zuurkool
- 100 ml bier naar keuze
- 1 tl ahornsiroop
- 10 gram peterselie
- 1/2 tl versgemalen peper
- 4 hotdog broodjes
- 50 ml Hellmann's dijonmosterd
BEREIDEN
-
Verhit de BBQ.
-
Verhit een scheutje olijfolie in een pan en fruit hierin de rode ui. Voeg de zuurkool toe en blus af met bier. Voeg de ahornsiroop, peterselie en peper toe en laat 5 minuten sudderen.
-
Besprenkel de vegetarische Bratwursten met wat olijfolie en grill ze op de BBQ volgens de instructies op de verpakking. Rooster tegelijkertijd de hotdogbroodjes op de BBQ.
-
Vul de hotdogbroodjes met zuurkool en de vegetarische Bratwursten. Top af met gele mosterd.
Voedingsinformatie
Portiegrootte 4
- Amount per Serving
Title | Amount per Serving |
---|---|
Energie | 282.06 kcal |
Eiwitten | 17.53 g |
Vezels | 3.97 g |
Vetten | 9.06 g |
Verzadigde vetten | 1.34 g |
Suikers | 5.35 g |
Natrium | 797.86 mg |
MiSsCHIeN VIND Je DIT OoK LECKeR
RECEPTEN
LaAT JE INSPIREReN
We hebben je favoriete recepten gehackt! Ontdek een verscheidenheid aan iconische gerechten waarin ons 'nieuwe vleesch' een glansrol speelt. Van spaghetti bolognese tot Mexicaanse wrap: de mogelijkheden met deze vegan en vegetarische recepten zijn grenzeloos.