Broodje vegetarische Bratwurst met bier-gestoofde sauerkraut

Eentje om vurig naar te verlangen: dit broodje vegetarische Bratwurst met sauerkraut. Stoof de zuurkool eventjes in je favoriete bier en je barbecue is compleet. 

  • 20 minuten
  • 4 porties
  • 4 De Vegetarische Slager Bratwurst
  • 1 kleine rode ui
  • 200 gram zuurkool
  • 100 ml bier naar keuze
  • 1 tl ahornsiroop
  • 10 gram peterselie
  • 1/2 tl versgemalen peper
  • 4 hotdog broodjes
  • 50 ml Hellmann's dijonmosterd

BEREIDEN

  1. Verhit de BBQ.

  2. Verhit een scheutje olijfolie in een pan en fruit hierin de rode ui. Voeg de zuurkool toe en blus af met bier. Voeg de ahornsiroop, peterselie en peper toe en laat 5 minuten sudderen.

  3. Besprenkel de vegetarische Bratwursten met wat olijfolie en grill ze op de BBQ volgens de instructies op de verpakking. Rooster tegelijkertijd de hotdogbroodjes op de BBQ.

  4. Vul de hotdogbroodjes met zuurkool en de vegetarische Bratwursten. Top af met gele mosterd.

Voedingsinformatie

Portiegrootte 4

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Energie 282.06 kcal
Eiwitten 17.53 g
Vezels 3.97 g
Vetten 9.06 g
Verzadigde vetten 1.34 g
Suikers 5.35 g
Natrium 797.86 mg

MiSsCHIeN VIND Je DIT OoK LECKeR

table full of small plate dishes