Bietenwrap met little Willies

Bietenwrap met Little Willies

Wie het kleine eert, is een bietenwrap met Little Willies ongetwijfeld weerd! Bak onze Britse smaackmakers binnen enkele minuten bruin en top ze af met vegan kokosyoghurt, trostomaatjes en wat amandelschaafsel. Een feestelijcke hap voor elke vleesliefhebber. 

  • 25 minuten
  • 4 porties
  • 1 doosje De Vegetarische Slager Little Willies à 160 g, in schuine plakjes gesneden
  • 2 trostomaten, zonder zaadjes en in stukjes
  • 2.5 el amandelschaafsel, geroosterd
  • 2 Knorr bieten tortillawraps, in 6 punten
  • 1 handje rucola
  • 75 ml sojayoghurt

BEREIDEN

  1. Doe de Little Willies, tomaat, de wrappuntjes, amandelen, de rucola en de yoghurt elk in kleine schaaltjes. Schenk de olie in een klein kannetje. Zet alle ingrediënten op tafel.

  2. Verhit een beetje olie in een gourmetpannetje en bak de little Williestukjes al omscheppend bruin. Voeg tomaat naar smaak toe en bak kort mee. Breng op smaak met een snufje peper en zout.

  3. Leg een puntje wrap op je bord en verdeel er een beetje rucola en de inhoud van het pannetje over. Lepel er een beetje van de kokosyoghurt op en bestrooi met amandelschaafsel.

Voedingsinformatie

Portiegrootte 4

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Energie 188.86 kcal
Eiwitten 9.23 g
Vezels 1.95 g
Vetten 9.61 g
Verzadigde vetten 1.42 g
Suikers 2.58 g
Natrium 152.92 mg

MiSsCHIeN VIND Je DIT OoK LECKeR

table full of small plate dishes