Ga naar:
Bietenwrap met Little Willies
Wie het kleine eert, is een bietenwrap met Little Willies ongetwijfeld weerd! Bak onze Britse smaackmakers binnen enkele minuten bruin en top ze af met vegan kokosyoghurt, trostomaatjes en wat amandelschaafsel. Een feestelijcke hap voor elke vleesliefhebber.
- 25 minuten
- 4 porties
INGREDIËNTEN
- 1 doosje De Vegetarische Slager Little Willies à 160 g, in schuine plakjes gesneden
- 2 trostomaten, zonder zaadjes en in stukjes
- 2.5 el amandelschaafsel, geroosterd
- 2 Knorr bieten tortillawraps, in 6 punten
- 1 handje rucola
- 75 ml sojayoghurt
BEREIDEN
-
Doe de Little Willies, tomaat, de wrappuntjes, amandelen, de rucola en de yoghurt elk in kleine schaaltjes. Schenk de olie in een klein kannetje. Zet alle ingrediënten op tafel.
-
Verhit een beetje olie in een gourmetpannetje en bak de little Williestukjes al omscheppend bruin. Voeg tomaat naar smaak toe en bak kort mee. Breng op smaak met een snufje peper en zout.
-
Leg een puntje wrap op je bord en verdeel er een beetje rucola en de inhoud van het pannetje over. Lepel er een beetje van de kokosyoghurt op en bestrooi met amandelschaafsel.
Voedingsinformatie
Portiegrootte 4
- Amount per Serving
Title | Amount per Serving |
---|---|
Energie | 188.86 kcal |
Eiwitten | 9.23 g |
Vezels | 1.95 g |
Vetten | 9.61 g |
Verzadigde vetten | 1.42 g |
Suikers | 2.58 g |
Natrium | 152.92 mg |
MiSsCHIeN VIND Je DIT OoK LECKeR
RECEPTEN
LaAT JE INSPIREReN
We hebben je favoriete recepten gehackt! Ontdek een verscheidenheid aan iconische gerechten waarin ons 'nieuwe vleesch' een glansrol speelt. Van spaghetti bolognese tot Mexicaanse wrap: de mogelijkheden met deze vegan en vegetarische recepten zijn grenzeloos.