Ga naar:
Bananen-havermoutpannenkoekjes met vegan Geroockte Speckjes
Met een goede roocksmaak geven de krokant gebakken vegan Geroockte Speckjes een knapperige twist aan je bananen-havermoutpannenkoekjes. Gegarandeerd een specktakelstuck voor bij het ontbijt.
- 25 minuten
- 4 porties
INGREDIËNTEN
- 125 gr De Vegetarische Slager vegan Geroockte Speckjes
- 1 rijpe banaan
- 150 ml plantaardige melk
- 1 tl bakpoeder
- 140 gr havermout
- 1 el kristalsuiker
- 3 el kokosolie om in te bakken
- ahornsiroop om te serveren
- 4 el sojayoghurt om te serveren
BEREIDEN
-
Doe de havermout met de plantaardige melk in een kom en laat staan terwijl je de Geroockte Speckjes bakt. Zo wordt de havermout iets zachter.
-
Verhit een klein beetje kokosolie in een koekenpan en bak hierin de Geroockte Speckjes in 5 minuten krokant. Haal ze uit de pan en zet apart.
-
Prak de banaan en meng met de bakpoeder. Meng dit vervolgens door het havermoutmengsel.
-
Verhit kokosolie op halfhoog vuur in de koekenpan waar je ook de Geroockte Speckjes in hebt gebakken. Schep hierin kleine pannenkoekjes van het beslag. Bak 2-3 minuten per kant.
-
Stapel de pannenkoeken op elkaar. Serveer met de Geroockte Speckjes, ahornsiroop en een dot sojayoghurt.
Voedingsinformatie
Portiegrootte 4
- Amount per Serving
Title | Amount per Serving |
---|---|
Energie | 365.29 kcal |
Eiwitten | 13.23 g |
Vezels | 6.0 g |
Vetten | 17.12 g |
Verzadigde vetten | 9.95 g |
Suikers | 11.53 g |
Natrium | 463.34 mg |
MiSsCHIeN VIND Je DIT OoK LECKeR
RECEPTEN
LaAT JE INSPIREReN
We hebben je favoriete recepten gehackt! Ontdek een verscheidenheid aan iconische gerechten waarin ons 'nieuwe vleesch' een glansrol speelt. Van spaghetti bolognese tot Mexicaanse wrap: de mogelijkheden met deze vegan en vegetarische recepten zijn grenzeloos.