Ga naar:
Balletjes in Tomatensaus
Zin in een lecker recept voor balletjes in tomatensaus? Zoek dan niet verder, want deze Vegetarische Gehackballetjes in tomatensaus smaken overheerlijck en staan binnen 30 minuten op tafel. Serveer ze met brood, rijst of aardappelen uit de oven. Met een groene salade erbij is je menu helemaal compleet.
- 30 minuten
- 2 porties
INGREDIËNTEN
- 1 bakje De Vegetarische Slager Gehacktballetjes à 170 g (10 stuks)
- 2 sjalotten
- 1 teentje knoflook
- 1.5 tl olijfolie
- 400 ml passata
- 0.5 el gedroogde oregano
- 2 el gesnipperde verse platte peterselie
- 1 klein stokbrood
BEREIDEN
-
Pel en snipper de sjalotten en de knoflook. Verhit de olijfolie in een kleine braadpan en fruit de sjalot en de knoflook ± 5 minuten op een halfhoog vuur.
-
Schenk de passata erbij en voeg de oregano toe. Breng alles aan de kook en laat de saus ± 10 minuten op een laag vuur iets koken. Voeg de vegetarische balletjes toe en laat ze in de saus in ± 5 minuten door en door warm worden.
-
Bestrooi de balletjes en de saus met het in sneetjes gesneden stokbrood en een groene salade naar keuze.
Voedingsinformatie
- Amount per Serving
Title | Amount per Serving |
---|---|
Energie | 510.33 kcal |
Eiwitten | 24.74 g |
Vezels | 7.92 g |
Vetten | 15.43 g |
Verzadigde vetten | 2.55 g |
Suikers | 17.28 g |
Natrium | 1332.55 mg |
MiSsCHIeN VIND Je DIT OoK LECKeR
RECEPTEN
LaAT JE INSPIREReN
We hebben je favoriete recepten gehackt! Ontdek een verscheidenheid aan iconische gerechten waarin ons 'nieuwe vleesch' een glansrol speelt. Van spaghetti bolognese tot Mexicaanse wrap: de mogelijkheden met deze vegan en vegetarische recepten zijn grenzeloos.