Vegan

Smokey BBQ Kipstuckjes

Waar rook is… zijn nu ook vegan Smokey BBQ Kipstuckjes! Deze iconen zijn heerlijck mals en voorzien van BBQ-kruiden en een lecker rokerige smaack. De perfecte match voor kipliefhebbers die de BBQ niet opnieuw willen uitvogelen. Rijg ze direct aan een spies óf laat je fantasie de vrije uitloop door ze te serveren in je salade, wrap of sandwich. Vogel vrij, jij blij. Zo hoeft de barbecue niet in rook op te gaan én hoef je niets te laten schieten. Griljant!

	    

GESCHIKT VOOR

Bakken, sauzen, BBQ

Veganistische stukjes op basis van soja 

SOJASTRUCTUUR 89% (water, SOJA-EIWIT), specerijen (gerookte paprikapoeder, knoflookpoeder, uienpoeder, venkelzaad, cayennepeper), zonnebloemolie, natuurlijke aroma's, suiker, azijn, zout, voedingszuur (melkzuur, ctroenzuur), vitamine B12. Kan ei, tarwe bevatten. 

Verrijkt met vitamine B12, rijk aan eiwit 
Per 100g
Energie 140 kcal
Vetten 3.1g
waarvan verzadigde 0.6g
waarvan suikers 1.7g
Vezels 9.4g
Eiwitten 22g
Zout 1g
Vitamine B12 0.4µg

PAN

Verhit een koekenpan op middelhoog vuur en voeg 2-3 el olie toe. Bak de Kipstuckjes aan één kant goudbruin. Draai vervolgens om en bak tot ze door en door warm zijn. Lecker aan een spiesje, in een wrap, salade of op een sandwich.

IN EEN SAUS

In een saus of curry Bereid eerst de saus. Voeg de Kipstuckjes rechtstreeks toe aan de saus en laat 2-3 minuten sudderen.

BBQ

Rijg aan spiesjes en leg de spiesjes 4-6 minuten op de grill. Regelmatig draaien.

 
  • Curry met Kipstuckjes 30 minuten  recipe

    Curry met vegan Kipstuckjes

    Kruidig, romig en kippig: alles wat je van een curry verwacht, maar nu vegan! Bak de Kipstuckjes even op hoog vuur voor de ultieme bite. Vliegensvlug klaar én een match voor alle kipliefhebbers.

    • 20 minuten

    • 6

      porties

  • Kerst vegan Kiptevree Filet gevuld met vijgen 55 minuten  recipe

    Vegan gevulde Kiptevree Filet

    Het is mals, sappig én romig: dit vegan kerstrecept voor gevulde Kiptevree Filet heeft het allemaal! De plantaardige roomkaasvulling is de perfecte combinatie met de verse vijgen en malse bite van de filet. Hiermee verenig je met kerst alle vleesliefhebbers aan één tafel.

    • 40 minuten

    • 4

      porties

  • Vegan gevulde paprika met Rul Gehackt en rijst 50 minuten  recipe

    Vegan gevulde paprika met Rul Gehackt en rijst

    Met mals Rul Gehackt, vegan mozzarella en rijst is deze vegan gevulde paprika een makkelijke hack voor de smaakmakende thuischef. Een kleurrijk feest, zonder beest, dat je gerust aan iedere vleesliefhebber kunt serveren.

    • 35 minuten

    • 4

      porties