Vegan

Leckerbekje

De leckerste plantaardige vis zonder haak of lijn, zou dat iets voor De Vegetarische Slager zijn? Het antwoord hierop is ons vegan Leckerbekje; een Hollandse klassieker, speciaal voor iedereen die vindt dat vis moet zwemmen. Een echte familiefavoriet, deze lichte vegan visfilet met een vleugje citroen, omhuld door een knapperige korst. Een uitstekende vangst voor de visliefhebbers en leckerbekken.
	    
              

GESCHIKT VOOR

Bakken, Frituur, Oven

Vegan visfilet bron van Omega 3, ijzer en vitamine B12 180 g Ingrediënten: Water, meel (TARWE, rijst, mais), raapzaadolie, TARWEGLUTEN, zetmeel (TARWE,tapioca), zout, natuurlijke aroma's, verdikkingsmiddel (methylcellulose), citrusvezel, azijn, specerijen (ui, knoflook, peper), zuurteregelaar (kaliumacetaat), dextrose, rijsmiddelen (difosfaten, natriumcarbonaat), voedingszuur (melkzuur), paprika-extract, ijzerpyrofosfaat, lavas, citroenolie 0,01%, vitamine B12, gistextract, peterselie-extract. Kan mosterd, selderij en soja bevatten. 

Bron van Omega 3, ijzer en vitamine B12 
Voedingswaarde-etiket Per 100g
Energie 180 kcal / 770 kJ
Vetten 11 g
waarvan verzadigde 0.8 g
Koolhydraten 16 g
waarvan suikers 0.7 g
Vezels 2.6 g
Eiwitten 4.6 g
Zout 1 g
Vitamine B12 0.413 microgram

PAN

Verhit 1 el olie in een pan op middelhoog vuur. Bak de vegan Leckerbekjes 6 minuten en draai ze halverwege eenmalig om.

AIRFRYER

Verwarm de oven voor op 220 °C. Leg de vegan visfilets op een ovenrooster zonder bakpapier en bak 10 minuten. Bestrijk de vegan Leckerbekjes met olie voor een extra knapperig resultaat.

OVEN

Bak op 200 °C gedurende 8 minuten.

 
  • Curry met Kipstuckjes 30 minuten  recipe

    Curry met vegan Kipstuckjes

    Kruidig, romig en kippig: alles wat je van een curry verwacht, maar nu vegan! Bak de Kipstuckjes even op hoog vuur voor de ultieme bite. Vliegensvlug klaar én een match voor alle kipliefhebbers.

    • CookingTime20 minuten

    • Servings 6

      porties

  • Kerst vegan Kiptevree Filet gevuld met vijgen 55 minuten  recipe

    Vegan gevulde Kiptevree Filet

    Het is mals, sappig én romig: dit vegan kerstrecept voor gevulde Kiptevree Filet heeft het allemaal! De plantaardige roomkaasvulling is de perfecte combinatie met de verse vijgen en malse bite van de filet. Hiermee verenig je met kerst alle vleesliefhebbers aan één tafel.

    • CookingTime40 minuten

    • Servings 4

      porties

  • Vegan gevulde paprika met Rul Gehackt en rijst 50 minuten  recipe

    Vegan gevulde paprika met Rul Gehackt en rijst

    Met mals Rul Gehackt, vegan mozzarella en rijst is deze vegan gevulde paprika een makkelijke hack voor de smaakmakende thuischef. Een kleurrijk feest, zonder beest, dat je gerust aan iedere vleesliefhebber kunt serveren.

    • CookingTime35 minuten

    • Servings 4

      porties