Vegan

Kiptevree Filet

Het nieuwe vleesch snijdt aan twee kanten en onze vegan Kiptevree Filet is het smakelijke bewijs! 100% plantaardig en bovenal mals als kipfilet, dus vleesliefhebber én kip blijven tevree. Deze zogeheten ‘crowd pleaser’ is net zo veelzijdig als de dierlijke variant en lecker bij je krieltjes, op de BBQ of zelfs gevuld met een romige saus uit de oven. Broed dus niet langer op je diner, want kipliefhebbers kiezen voor Kiptevree Filet.
	    
              

GESCHIKT VOOR

Bakken, Oven, BBQ

Veganistische filet op basis van soja  Ingrediënten: SOJASTRUCTUUR 54%(water, SOJA-EIWIT, zetmeel, TARWEGLUTEN), water, plantaardigeoliën (zonnebloem, raapzaad), SOJA-EIWIT, verdikkingsmiddel (methylcellulose, konjacgom, verwerkt eucheumawier), citrusvezel, natuurlijk aroma, gistextract, zetmeel, azijn, zout, voedingszuur (melkzuur, appelzuur), dextrose, vitamine B12. Kan mosterd, selderij bevatten. 

Verrijkt met vitamine B12 en ijzer 
Per 100g
Energie 150kcal
Vetten 7.2 g
waarvan verzadigde 0.8 g
Koolhydraten 3.3 g
waarvan suikers 0.5 g
Vezels 4.8 g
Eiwitten 16 g
Zout 0.9 g
Vitamine B12 0.75 microgram

PAN

Verhit een koekenpan op middelhoog vuur en voeg 2 el olie toe. Bak de Kiptevree Filets 3 minuten aan beide kanten tot ze rondom goudbruin zijn.

OVEN

Verwarm de oven voor op 180°C. Plaats de Kiptevree Filets in een (ingevette) ovenschaal, schenk er een saus of marinade naar keuze overheen en bak 20 minuten.

BBQ

Grill Bestrijk de Kiptevree Filets met olie en grill 6-8 minuten en draai regelmatig tot ze rondom goudbruin zijn.

 
  • Curry met Kipstuckjes 30 minuten  recipe

    Curry met vegan Kipstuckjes

    Kruidig, romig en kippig: alles wat je van een curry verwacht, maar nu vegan! Bak de Kipstuckjes even op hoog vuur voor de ultieme bite. Vliegensvlug klaar én een match voor alle kipliefhebbers.

    • CookingTime20 minuten

    • Servings 6

      porties

  • Kerst vegan Kiptevree Filet gevuld met vijgen 55 minuten  recipe

    Vegan gevulde Kiptevree Filet

    Het is mals, sappig én romig: dit vegan kerstrecept voor gevulde Kiptevree Filet heeft het allemaal! De plantaardige roomkaasvulling is de perfecte combinatie met de verse vijgen en malse bite van de filet. Hiermee verenig je met kerst alle vleesliefhebbers aan één tafel.

    • CookingTime40 minuten

    • Servings 4

      porties

  • Vegan gevulde paprika met Rul Gehackt en rijst 50 minuten  recipe

    Vegan gevulde paprika met Rul Gehackt en rijst

    Met mals Rul Gehackt, vegan mozzarella en rijst is deze vegan gevulde paprika een makkelijke hack voor de smaakmakende thuischef. Een kleurrijk feest, zonder beest, dat je gerust aan iedere vleesliefhebber kunt serveren.

    • CookingTime35 minuten

    • Servings 4

      porties