Vegan

Hamplackjes

Met trots presenten we: onze vegan Hamplackjes! Mals als nooit tevoren, nu plantaardig. Voor de feestvarckens, tosti-makers en liefhebbers van extra hambiance bij de borrelplank. Lust ze rauw op de sandwich, grill ze of bak ze mee in de quiche of pizza; je hoeft met dit icoon niets te laten schieten.

	    

GESCHIKT VOOR

Broodbeleg

Veganistische plakjes op basis van soja, rijk aan eiwitten 

TARWE en SOJA basisstructuur 76% (water, TARWE- en SOJA-EIWIT, SOJA-EIWITISOLAAT), zonnebloemolie, SOJAOLIE, HAVERVEZELS (GLUTEN), verdikkingsmiddel (methylcellulose), geleermiddelen (konjacgom, carrageen) suiker, zout, natuurlijk aroma, zoete aardappelconcentraat, gistextract, uienpoeder, kaliumchloride, zuurteregelaar (melkzuur), knoflookpoeder, witte wijnazijn (bevat SULFIET), kruiden en specerijen (witte peper, folie, laurier), rookaroma. Kan sporten bevatten van mosterd en selderij. 

Rijk aan eiwit 
Per 100g
Energie 127 Kcal
Vetten 7.1g
waarvan verzadigde 0,6g
waarvan suikers 1.5g
Vezels 6.2g
Eiwitten 7.1g
Zout 1.59g

OP BROOD

Beleg je boterham royaal met de leckerste Vegan Hamplackjes!

 
  • Curry met Kipstuckjes 30 minuten  recipe

    Curry met vegan Kipstuckjes

    Kruidig, romig en kippig: alles wat je van een curry verwacht, maar nu vegan! Bak de Kipstuckjes even op hoog vuur voor de ultieme bite. Vliegensvlug klaar én een match voor alle kipliefhebbers.

    • 20 minuten

    • 6

      porties

  • Kerst vegan Kiptevree Filet gevuld met vijgen 55 minuten  recipe

    Vegan gevulde Kiptevree Filet

    Het is mals, sappig én romig: dit vegan kerstrecept voor gevulde Kiptevree Filet heeft het allemaal! De plantaardige roomkaasvulling is de perfecte combinatie met de verse vijgen en malse bite van de filet. Hiermee verenig je met kerst alle vleesliefhebbers aan één tafel.

    • 40 minuten

    • 4

      porties

  • Vegan gevulde paprika met Rul Gehackt en rijst 50 minuten  recipe

    Vegan gevulde paprika met Rul Gehackt en rijst

    Met mals Rul Gehackt, vegan mozzarella en rijst is deze vegan gevulde paprika een makkelijke hack voor de smaakmakende thuischef. Een kleurrijk feest, zonder beest, dat je gerust aan iedere vleesliefhebber kunt serveren.

    • 35 minuten

    • 4

      porties