SLAGERSWAARDEN

HOE WiJ ONS VaK VERSTAaN

The Vegetarin Butcher Story Page Images

Hoogwaardig vleesch

We maken vegetarisch vleesch met dezelfde smaack en structuur als de dierlijke variant. Geen vleesvervangers, maar het nieuwe vleesch. Een ware ode aan vlees, waarbij alleen hardnekkige vooroordelen worden geslacht. Gemaakt door vleesliefhebbers, voor vleesliefhebbers.

ONS VLEESCH

The Vegetarin Butcher Story Page Images

Voedselrevolutie

Samen maken we deel uit van de Voedselrevolutie – de onvermijdelijke shift naar meer plantaardige voeding. Een beweging die niet alleen een enorm voordeel oplevert voor het milieu en de wereldvoedselvoorziening, maar uiteraard ook voor dierenwelzijn.

The Vegetarin Butcher Story Page Images

Het dier uit de keten

Zoals werkpaarden zijn vervangen door mechanische paardenkrachten, zo zullen ook dieren overbodig worden voor de productie van vlees. Door het dier uit de voedselketen te halen, werken we aan een impactvolle verandering van de voedselvoorziening. Zo blijven culinaire tradities onveranderd en zet je in een handomdraai de leckerste gerechten op tafel.

VLEESCHRECEPTEN

VOOR SCHOLIEREN

SPREECKBEURTPAKKET

Een onsje meer info over De Vegetarische Slager, speciaal ontwikkeld voor jonge fans, sprekers en werkstukmakers. Boordevol informatie over ons ontstaan, vegetarisch vleesch en leuke weetjes. Het leckerste materiaal voor een spreekbeurt – daar zet je graag je tanden in!

DOWNLOAD HET SPREECKBEURTPAKKET (PDF)

TVB DVS Website Assets

VIND ONS VLEESCH

Een overzicht van verkooppunten bij jou in de buurt.

vind een winkel