Ga naar:
Vegetarische mc2 Burger met pesto op een ciabattabroodje
Om op te bouwen tijdens de barbecue: deze vegetarische mc² Burgers met pesto op een ciabattabroodje. De eigengemaakte pesto geeft de burgers een romige Italiaanse twist. Buon Appetito!
- 25 minuten
- 4 porties
INGREDIËNTEN
- 2 pakjes De Vegetarische Slager mc² Burger
- 1 teen knoflook
- 2 el pijnboompitten
- 40 gram basilicum
- 90 ml olijfolie
- 30 gram vegan Parmezaanse kaas
- 1 snufje zeezout
- peper naar smaak
- 125 gram vegan mozzarella
- 4 ciabattabroodjes
- 50 gram rucola
- 2 tomaten
BEREIDEN
-
Bereid een grill voor.
-
Schil en hak de knoflook fijn. Rooster de pijnboompitten in een pan zonder olie toe te voegen. Pureer met een staafmixer de basilicum, 75 ml olijfolie, knoflook, pijnboompitten en vegan Parmezaanse kaas tot een smeuïge pesto. Breng op smaak met peper en zout.
-
Besprenkel de mc² Burger met een beetje olijfolie en gril volgens de instructies op de verpakking. Snijd de vegan mozzarella in plakjes. Bedek de burger met mozzarella en gril 1 minuut mee.
-
Leg de ciabattabroodjes op de grill. Bestrijk de onderkant van de broodjes met een beetje pesto en bedek het daarna met rucola en de mc² Burger. Snijd de tomaten in plakjes, leg ze op de burgers en garneer met nog 1 eetlepel pesto.
Voedingsinformatie
Portiegrootte 4
- Amount per Serving
Title | Amount per Serving |
---|---|
Energie | 727.38 kcal |
Eiwitten | 31.83 g |
Vezels | 4.68 g |
Vetten | 45.05 g |
Verzadigde vetten | 10.09 g |
Suikers | 4.42 g |
Natrium | 698.08 mg |
MiSsCHIeN VIND Je DIT OoK LECKeR
RECEPTEN
LaAT JE INSPIREReN
We hebben je favoriete recepten gehackt! Ontdek een verscheidenheid aan iconische gerechten waarin ons 'nieuwe vleesch' een glansrol speelt. Van spaghetti bolognese tot Mexicaanse wrap: de mogelijkheden met deze vegan en vegetarische recepten zijn grenzeloos.