Vegetarische gehacktballetjes in teryakisaus

Vegetarische Gehacktballetjes in teryakisaus

Wees volledig onder de pannen deze kerst met onze vegetarische Gehacktballetjes en Oosterse groenten, afgetopt met een teriyakisausje. De gourmet die alleen maar winnaars kent! 

  • 25 minuten
  • 4 porties
  • 1 doosje De Vegetarische Slager Gehacktballetjes à 170 g, (diepvries) ondooid
  • 1 rode ui, gesnipperd
  • 250 g champignons, in dunne plakjes
  • 2 el olie
  • 75 ml Conimex Woksaus Teriyaki
  • 10 sneetjes stokbrood
  • 1 bosuitje, in fijne ringen

BEREIDEN

  1. Doe de ui, de champignons en de gehacktballetjes in kleine schaaltjes. Schenk olie in een kannetje. Zet alle ingrediënten en een klein kannetje water op tafel.

  2. Verhit een scheutje olie en bak een beetje van de ui en de champignons al omscheppend lichtbruin. Bak naar wens 1-2 balletjes mee. Voeg woksaus naar smaak en een scheutje water toe en breng alles al omscheppend aan de kook.

  3. Schep het op een bordje, bestrooi met bosui en serveer met een sneetje stokbrood.

Voedingsinformatie

Portiegrootte 4

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Energie 333.64 kcal
Eiwitten 13.92 g
Vezels 3.17 g
Vetten 11.81 g
Verzadigde vetten 1.88 g
Suikers 100.83 g
Natrium 723.02 mg

MiSsCHIeN VIND Je DIT OoK LECKeR

table full of small plate dishes