Ga naar:
Vegetarische Gehacktballetjes in teryakisaus
Wees volledig onder de pannen deze kerst met onze vegetarische Gehacktballetjes en Oosterse groenten, afgetopt met een teriyakisausje. De gourmet die alleen maar winnaars kent!
- 25 minuten
- 4 porties
INGREDIËNTEN
- 1 doosje De Vegetarische Slager Gehacktballetjes à 170 g, (diepvries) ondooid
- 1 rode ui, gesnipperd
- 250 g champignons, in dunne plakjes
- 2 el olie
- 75 ml Conimex Woksaus Teriyaki
- 10 sneetjes stokbrood
- 1 bosuitje, in fijne ringen
BEREIDEN
-
Doe de ui, de champignons en de gehacktballetjes in kleine schaaltjes. Schenk olie in een kannetje. Zet alle ingrediënten en een klein kannetje water op tafel.
-
Verhit een scheutje olie en bak een beetje van de ui en de champignons al omscheppend lichtbruin. Bak naar wens 1-2 balletjes mee. Voeg woksaus naar smaak en een scheutje water toe en breng alles al omscheppend aan de kook.
-
Schep het op een bordje, bestrooi met bosui en serveer met een sneetje stokbrood.
Voedingsinformatie
Portiegrootte 4
- Amount per Serving
Title | Amount per Serving |
---|---|
Energie | 333.64 kcal |
Eiwitten | 13.92 g |
Vezels | 3.17 g |
Vetten | 11.81 g |
Verzadigde vetten | 1.88 g |
Suikers | 100.83 g |
Natrium | 723.02 mg |
MiSsCHIeN VIND Je DIT OoK LECKeR
RECEPTEN
LaAT JE INSPIREReN
We hebben je favoriete recepten gehackt! Ontdek een verscheidenheid aan iconische gerechten waarin ons 'nieuwe vleesch' een glansrol speelt. Van spaghetti bolognese tot Mexicaanse wrap: de mogelijkheden met deze vegan en vegetarische recepten zijn grenzeloos.