Vegan rulgehackt met knoflooksaus

Vegan Rul Gehackt met knoflooksaus

Geen gourmet zonder een knapperig stokbroodje én ons vegan Rul Gehackt! Bak wat paprika, ui en Rul Gehackt in een pannetje en serveer het malse geheel met zoetzure augurkjes. Nostalgisch genieten vanachter de bakplaat! 

  • 25 minuten
  • 4 porties
  • 1 doosje De Vegetarische Slager Rul Gehackt à 200 g
  • 1 ui, gesnipperd
  • 1 rode paprika, in kleine reepjes
  • olie
  • 6 el Calvé Knoflook Saus flesje à 320 ml
  • 2 kleine zoetzure augurken, in kleine blokjes gesneden
  • 2.5 el fijngesneden bieslook
  • stokbrood

BEREIDEN

  1. Doe het rulgehackt, de ui en de paprika elk in kleine schaaltjes. Schenk de olie in een kannetje. Roer de knoflooksaus met 1 eetlepel van de bieslook door elkaar. Zet alle ingrediënten op tafel.

  2. Verhit een klein scheutje olie in het hete gourmetpannetje en bak een beetje van de ui en de paprika al omscheppend beetgaar. Voeg een paar lepeltjes rulgehackt toe en bak het al omscheppend bruin.

  3. Bestrooi het roerbakje met een klein beetje augurk en bieslook naar smaak. Serveer het vegetarisch rulgehackt met knoflooksaus met een stukje stokbrood.

Voedingsinformatie

Portiegrootte 4

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Energie 336.83 kcal
Eiwitten 19.57 g
Vezels 5.81 g
Vetten 10.41 g
Verzadigde vetten 1.21 g
Suikers 8.17 g
Natrium 518.07 mg

MiSsCHIeN VIND Je DIT OoK LECKeR

table full of small plate dishes