Tagliatelle Alfredo met Romige Champignonsaus

Tagliatelle Alfredo met Romige Champignonsaus

Smeuïg plan, zo'n tagliatelle Alfredo met romige champignonsaus. Maar wat te denken van een tagliatelle Alfredo mét sappige Vegetarische Gehacktballetjes? Nóg beter! Deze meervoudige kampioenen staan te allen tijde klaar als kruidige sterspelers in een wedstrijd die alleen maar winnaars kent. Genieten van de bank of stoel! 

  • 25 minuten
  • 2 porties
  • 1 bakje De Vegetarische Slager Gehacktballetjes à 170 g (10 stuks)
  • 250 g champignons
  • 150 g tagliatelle
  • zout
  • 2.5 el olijfolie
  • 2 el vegan Hellmann's mayonaise
  • 0.5 el grof gesneden peterselie

BEREIDEN

  1. Maak de champignons schoon en snijd ze in plakjes. Kook de tagliatelle in water met zout naar smaak beetgaar.

  2. Verhit 1½ eetlepel van de olie in een koekenpan en bak de balletjes op halfhoog vuur rondom bruin. Schud de pan regelmatig zodat de balletjes aan alle kanten mooi bruin worden.

  3. Verhit gelijktijdig in een andere koekenpan de rest van de olie en bak de champignons al omscheppend 5 minuten. Neem de pan van het vuur.

  4. Giet de tagliatelle af maar vang 75 ml van het kookwater op. Voeg het kookwater aan de champignons in de pan toe en roer er de vegan mayonaise door.

  5. Verdeel de tagliatelle over 2 borden. Schep de champignonsaus erop en verdeel de gebakken balletjes erover. Garneer met de peterselie. Eet Smakelijck!

Voedingsinformatie

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Energie 675.93 kcal
Eiwitten 24.72 g
Vezels 5.03 g
Vetten 35.13 g
Verzadigde vetten 5.32 g
Suikers 4.66 g
Natrium 126.9 mg

MiSsCHIeN VIND Je DIT OoK LECKeR

table full of small plate dishes