Spaghetti Bolognese met Vegan Rul Gehackt

Spaghetti Bolognese

Maak kennis met de vernieuwde versie van de ultieme klassieker onder de pasta's: vegetarische spaghetti bolognese. Het vegan Rul Gehackt van De Vegetarische Slager is de perfeckte partner in crime om om deze vlezige traditie mee te hacken. Bon appétit! 

  • 30 minuten
  • 2 porties
  • 1 doosje De Vegetarische Slager Rul Gehackt à 200 g
  • 1 ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 rode peper
  • 150 g kerstomaatjes
  • 2 el olijfolie
  • 1 blik tomatenblokjes in blik à 400 g
  • 1 el gedroogde oregano
  • 150 g (volkoren) vegan spaghetti
  • peper
  • zout
  • 1 takje basilicum (optioneel)
  • 2 el edelgistvlokken

BEREIDEN

  1. Pel en snipper de ui, pel de knoflook. Maak de rode peper schoon. Verwijder de zaadjes en hak het vruchtvlees fijn. Halveer de kerstomaatjes.

  2. Verhit de olie en fruit de ui al omscheppend 5 minuten op een middelhoog vuur. Pers de knoflook erboven uit, voeg de rode peper toe en bak nog 3 minuten mee. Voeg de tomatenblokjes, 400 ml warm water en de oregano toe en laat alles 3 minuten zachtjes pruttelen.

  3. Kook intussen de spaghetti volgens de bereidingswijze op de verpakking beetgaar. Schep het Rul Gehackt en de cherrytomaatjes door de saus.

  4. Garneer de spaghetti bolognese met blaadjes basilicum en strooi de edelgistvlokken erover. Eet smakelijck!

Voedingsinformatie

Portiegrootte 2

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Energie 630.32 kcal
Eiwitten 39.85 g
Vezels 17.13 g
Vetten 16.75 g
Verzadigde vetten 2.56 g
Suikers 14.62 g
Natrium 321.25 mg

MiSsCHIeN VIND Je DIT OoK LECKeR

table full of small plate dishes