Schnitzel met Ovengroenten met Auf Wieder Schnitzel

Schnitzel met Ovengroenten

Treck in schnitzel met ovengroenten? Ga voor goud met de Auf Wieder Schnitzel van De Vegetarische Slager! Dit traditionele schnitzel-recept is om je vingers bij af te likken. Bon appétit! 

  • 20 minuten
  • 2 porties
  • 1 bakje De Vegetarische Slager vegan Auf Wieder Schnitzel à 180 g
  • 2 uien
  • 1 teentje knoflook
  • 2 rode puntpaprika's
  • 350 g diepgevroren aardappelpartjes (of koelvers)
  • peper
  • zout
  • 4 el olie
  • Extra nodig: braadslede of bakplaat bekleed met bakpapier

BEREIDEN

  1. Verwarm de oven voor tot 220 °C.

  2. Pel intussen de uien en snijd ze in parten. Pel en snipper de knoflook. Was de paprika’s, snijd ze in ringen van 1 cm breed en verwijder de zaadjes en zaadlijsten.

  3. Meng de ui met de knoflook, de paprika, de aardappelpartjes en 2 eetlepels olie. Verdeel ze over de bodem van de braadslede of over de beklede bakplaat en bestrooi alles met peper en zout naar smaak. Rooster de groenten ± 20 minuten. Verhoog de temperatuur naar 250 °C en rooster de groenten in nog ± 10 minuten lichtbruin en gaar.

  4. Verhit intussen 2 eetlepels olie in een koekenpan en bak de Auf Wieder Schnitzels, op een halfhoog vuur, aan beide kanten goudbruin.

  5. Controleer of de groenten gaar zijn. Neem ze uit de oven en bestrooi ze met de peterselie. Leg de Schnitzels erop en serveer direct.

Voedingsinformatie

Portiegrootte 2

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Energie 814.19 kcal
Eiwitten 14.49 g
Vezels 13.72 g
Vetten 52.43 g
Verzadigde vetten 8.65 g
Suikers 9.35 g
Natrium 1061.61 mg

MiSsCHIeN VIND Je DIT OoK LECKeR

table full of small plate dishes