Ga naar:
Schnitzel met Ovengroenten
Treck in schnitzel met ovengroenten? Ga voor goud met de Auf Wieder Schnitzel van De Vegetarische Slager! Dit traditionele schnitzel-recept is om je vingers bij af te likken. Bon appétit!
- 20 minuten
- 2 porties
INGREDIËNTEN
- 1 bakje De Vegetarische Slager vegan Auf Wieder Schnitzel à 180 g
- 2 uien
- 1 teentje knoflook
- 2 rode puntpaprika's
- 350 g diepgevroren aardappelpartjes (of koelvers)
- peper
- zout
- 4 el olie
- Extra nodig: braadslede of bakplaat bekleed met bakpapier
BEREIDEN
-
Verwarm de oven voor tot 220 °C.
-
Pel intussen de uien en snijd ze in parten. Pel en snipper de knoflook. Was de paprika’s, snijd ze in ringen van 1 cm breed en verwijder de zaadjes en zaadlijsten.
-
Meng de ui met de knoflook, de paprika, de aardappelpartjes en 2 eetlepels olie. Verdeel ze over de bodem van de braadslede of over de beklede bakplaat en bestrooi alles met peper en zout naar smaak. Rooster de groenten ± 20 minuten. Verhoog de temperatuur naar 250 °C en rooster de groenten in nog ± 10 minuten lichtbruin en gaar.
-
Verhit intussen 2 eetlepels olie in een koekenpan en bak de Auf Wieder Schnitzels, op een halfhoog vuur, aan beide kanten goudbruin.
-
Controleer of de groenten gaar zijn. Neem ze uit de oven en bestrooi ze met de peterselie. Leg de Schnitzels erop en serveer direct.
Voedingsinformatie
Portiegrootte 2
- Amount per Serving
Title | Amount per Serving |
---|---|
Energie | 814.19 kcal |
Eiwitten | 14.49 g |
Vezels | 13.72 g |
Vetten | 52.43 g |
Verzadigde vetten | 8.65 g |
Suikers | 9.35 g |
Natrium | 1061.61 mg |
MiSsCHIeN VIND Je DIT OoK LECKeR
RECEPTEN
LaAT JE INSPIREReN
We hebben je favoriete recepten gehackt! Ontdek een verscheidenheid aan iconische gerechten waarin ons 'nieuwe vleesch' een glansrol speelt. Van spaghetti bolognese tot Mexicaanse wrap: de mogelijkheden met deze vegan en vegetarische recepten zijn grenzeloos.