Roerbak met Groene Asperges en Sugarsnaps met Vegan Kipstuckjes

Roerbak met Groene Asperges

Maak vanavond deze roerbak met asperges en sugarsnaps. Met de Vegan Kipstuckjes van De Vegetarische Slager is dat zo gepiept. 

  • 20 minuten
  • 2 porties
  • 1 bakje De Vegetarische Slager Kipstuckjes à 160 g
  • 2 rode uien
  • 2 cm verse gemberwortel
  • 1 teentje knoflook
  • 150 g sugarsnaps
  • 150 g groene asperges
  • 2.5 el arachideolie
  • 3 el chilisaus
  • 3 el light soyasaus
  • 125 g Chinese mie

BEREIDEN

  1. Pel en snijd de uien in dunne halve ringen. Pel en snipper de knoflook. Haal de sugarsnaps af. Breek zo nodig het onderste stugge stukje van de asperges (± 2 cm) en snijd ze in de lengte middendoor en halveer ze.

  2. Verhit de helft van de olie in een wok en bak de Kipstuckjes al omscheppend bruin. Schep ze uit de wok.

  3. Voeg de rest van de olie toe en roerbak de ui met de gemberwortel al omscheppend glazig. Voeg de knoflook, de asperges en de sugarsnaps toe en roerbak ze 2 minuten mee.

  4. Kook intussen de mie volgens de bereidingswijze op de verpakking.

  5. Schep de Kipstuckjes door de groenten en warm alles kort door. Meng de chilisaus, de sojasaus, 1 eetlepel water en voeg dit naar smaak toe. Serveer met de mie.

Voedingsinformatie

Portiegrootte 2

MiSsCHIeN VIND Je DIT OoK LECKeR

table full of small plate dishes