Naan focaccia met Rul Gehackt en muhammara

Naan focaccia met vegan Rul Gehackt en muhammara

Om te delen of juist niet: deze focaccia’s van naanbrood, afgetopt met muhammara, vegan Rul Gehackt en granaatappelpitjes. Een voltreffer voor een leckere lunch of geslaagde borrelplanck. Geniet! 

  • 30 minuten
  • 2 porties
  • 1 pakje De Vegetarische Slager Rul Gehackt
  • 450 gr gegrilde paprika's in pot
  • 1 tl komijnpoeder
  • 0,5 tl kaneel
  • 1 teentje knoflook
  • 2 naanbroden
  • 1 tl olijfolie
  • 100 gr granaatappelpitjes
  • 50 gr walnoten
  • 30 gr waterkers
  • 50 gr kokosyoghurt

BEREIDEN

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  2. Laat de geroosterde paprika’s uitlekken en meng ze in een blender met de komijnpoeder, knoflook en kaneel tot een gladde saus.

  3. Bestrijk de naanbroden met de paprikasaus en verdeel het vegan Rul Gehackt over de broden.

  4. Leg de naanbroden op een bakplaat en besprenkel ze met olijfolie, zout en peper. Bak ze in de oven voor 15 minuten.

  5. Top de naanbroden af met de granaatappelpitten, walnoten, waterkers en kokosyoghurt.

MiSsCHIeN VIND Je DIT OoK LECKeR

table full of small plate dishes