Ga naar:
Naan focaccia met vegan Rul Gehackt en muhammara
Om te delen of juist niet: deze focaccia’s van naanbrood, afgetopt met muhammara, vegan Rul Gehackt en granaatappelpitjes. Een voltreffer voor een leckere lunch of geslaagde borrelplanck. Geniet!
- 30 minuten
- 2 porties
INGREDIËNTEN
- 1 pakje De Vegetarische Slager Rul Gehackt
- 450 gr gegrilde paprika's in pot
- 1 tl komijnpoeder
- 0,5 tl kaneel
- 1 teentje knoflook
- 2 naanbroden
- 1 tl olijfolie
- 100 gr granaatappelpitjes
- 50 gr walnoten
- 30 gr waterkers
- 50 gr kokosyoghurt
BEREIDEN
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Laat de geroosterde paprika’s uitlekken en meng ze in een blender met de komijnpoeder, knoflook en kaneel tot een gladde saus.
-
Bestrijk de naanbroden met de paprikasaus en verdeel het vegan Rul Gehackt over de broden.
-
Leg de naanbroden op een bakplaat en besprenkel ze met olijfolie, zout en peper. Bak ze in de oven voor 15 minuten.
-
Top de naanbroden af met de granaatappelpitten, walnoten, waterkers en kokosyoghurt.
MiSsCHIeN VIND Je DIT OoK LECKeR
RECEPTEN
LaAT JE INSPIREReN
We hebben je favoriete recepten gehackt! Ontdek een verscheidenheid aan iconische gerechten waarin ons 'nieuwe vleesch' een glansrol speelt. Van spaghetti bolognese tot Mexicaanse wrap: de mogelijkheden met deze vegan en vegetarische recepten zijn grenzeloos.