Mexicaanse Taco’s met Vegan Rul Gehackt

Mexicaanse Taco’s

Geen Mexicaanse taco zonder romige avocado én ons Vegan Rul Gehackt. Deze zachte taco's worden gevuld met het heerlijcke Rul Gehackt, avocado en maïs. Afgetopt met een salsa van kerstomaatjes en een vleugje limoen serveer je de Mexicaanse smaackbeleving optimaal. Taco 'bout a hack of a meal! 

  • 25 minuten
  • 2 porties
  • 1 bakje De Vegetarische Slager Rul Gehackt à 200 g
  • 1 rode ui
  • 1 avocado
  • 1 klein blikje maïs à 150 g
  • 125 g kerstomaatjes
  • 1 teentje knoflook
  • 75 g ijsbergsla
  • 0.5 limoen
  • versgemalen peper
  • zout
  • 2.5 el olijfolie
  • 0.5 el gerookte paprikapoeder of el Andaluskruiden
  • 4 - 6 gorditas (zachte taco's)
  • 1 bakje De Vegetarische Slager Rul Gehackt à 200 g
  • 1 rode ui
  • 1 avocado
  • 1 klein blikje maïs à 150 g
  • 125 g kerstomaatjes
  • 1 teentje knoflook
  • 75 g ijsbergsla
  • 0.5 limoen
  • versgemalen peper
  • zout
  • 2.5 el olijfolie
  • 0.5 el gerookte paprikapoeder of el Andaluskruiden
  • 4 - 6 gorditas (zachte taco's)

BEREIDEN

  1. Pel en snipper de ui. Halveer de avocado, wip de pit eruit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schilhelften. Snijd de avocado in stukjes. Laat de maïs uitlekken. Was en snijd de cherrytomaatjes in vieren. Pel de knoflook. Snijd de ijsbergsla fijn. Snijd de limoen in partjes. Pers de knoflook boven de tomaatjes uit en voeg ½ eetlepel olie toe. Breng op smaak met peper en zou.

  2. Verhit de olie in een braadpan en fruit de ui al omscheppend 3 minuten op een halfhoog vuur. Schep de maïs en het Rul Gehackt erdoor. Strooi er El Andaluskruiden of paprikapoeder en peper en zout naar smaak over en voeg 2 eetlepels heet water toe. Verwarm het Rul Gehackt op een halfhoog vuur.

  3. Verdeel de ijsbergsla over de gorditas en schep het gehackmengsel erop. Verdeel de avocado erover en serveer met de tomatensalsa en de partjes limoen. Eet smakelijck!

MiSsCHIeN VIND Je DIT OoK LECKeR

table full of small plate dishes