Ga naar:

Mexicaanse Taco’s
Zin in Mexicaanse Taco’s? Maak dan deze lekkere zachte gorditas gevuld met vegan rul gehackt, zoete maïs en romige avocado.
- 25 minuten
- 2 porties
INGREDIËNTEN
- 1 bakje De Vegetarische Slager Rul Gehackt à 200 g
- 1 rode ui
- 1 avocado
- 1 klein blikje maïs à 150 g
- 125 g kerstomaatjes
- 1 teentje knoflook
- 75 g ijsbergsla
- 0.5 limoen
- versgemalen peper
- zout
- 2.5 el olijfolie
- 0.5 el gerookte paprikapoeder of el Andaluskruiden
- 4 - 6 gorditas (zachte taco's)
BEREIDEN
-
Pel en snipper de ui. Halveer de avocado, wip de pit eruit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schilhelften. Snijd de avocado in stukjes. Laat de maïs uitlekken. Was en snijd de cherrytomaatjes in vieren. Pel de knoflook. Snijd de ijsbergsla fijn. Snijd de limoen in partjes. Pers de knoflook boven de tomaatjes uit en voeg ½ eetlepel olie toe. Breng op smaak met peper en zou.
-
Verhit de olie in een braadpan en fruit de ui al omscheppend 3 minuten op een halfhoog vuur. Schep de maïs en het Rul Gehackt erdoor. Strooi er El Andaluskruiden of paprikapoeder en peper en zout naar smaak over en voeg 2 eetlepels heet water toe. Verwarm het Rul Gehackt op een halfhoog vuur.
-
Verdeel de ijsbergsla over de gorditas en schep het gehackmengsel erop. Verdeel de avocado erover en serveer met de tomatensalsa en de partjes limoen. Eet smakelijck!
Voedingsinformatie
Portiegrootte 2
MiSsCHIeN VIND Je DIT OoK LECKeR
RECEPTEN
LaAT JE INSPIREReN
We hebben je favoriete recepten gehackt! Ontdek een verscheidenheid aan iconische gerechten waarin ons 'nieuwe vleesch' een glansrol speelt. Van spaghetti bolognese tot Mexicaanse wrap: de mogelijkheden met deze vegan en vegetarische recepten zijn grenzeloos.
