Couscoussalade met Little Willies

Kruidige couscoussalade met vegetarische Little Willies

Goedgevuld en goedgekruid: deze couscoussalade met Little Willies, paprika en frisse granaatappelpitjes. Even rondom goudbruin bakken en deze kleine Britse smaackmakers geven je garantie op groots genieten! 

  • 20 minuten
  • 4 porties
  • 2 pakjes De Vegetarische Slager Little Willies
  • 100 gr rucola
  • 15 gr dille
  • 15 gr peterselie
  • 15 gr koriander
  • 1 rode paprika
  • 100 gr granaatappelpitjes
  • 1 citroen
  • 300 gr couscous
  • peper en zout naar smaak

BEREIDEN

  1. Bereid de couscous zoals aangegeven op de verpakking. Laat staan terwijl je de rest van de ingrediënten klaar maakt.

  2. Verhit 1 tot 2 eetlepels olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur. Bak hierin de Little Willies 2 tot 3 minuten, draai ze af en toe om zodat ze aan alle kanten goudbruin zijn en van binnen warm.

  3. Pluk ondertussen de dille van de takken en hak samen met de peterselie en koriander fijn. Van peterselie en koriander kun je de steeltjes ook eten.

  4. Snijd de paprika in blokjes en de Little Willies in stukjes en hussel ze, samen met de kruiden en de granaatappelpitjes, door de couscous. Rasp de citroen boven de couscous en pers het sap uit. Meng dit met 3 eetlepels olijfolie door de couscous en breng op smaak met peper en zout.

Voedingsinformatie

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Energie 439.92 kcal
Eiwitten 22.93 g
Vezels 6.19 g
Vetten 7.77 g
Verzadigde vetten 0.68 g
Suikers 4.81 g
Natrium 19.35 mg

MiSsCHIeN VIND Je DIT OoK LECKeR

table full of small plate dishes