Ga naar:

Krokante vegan Pluimfeest Burgers met koolsla
Een groot pluimfeest, zo’n recept voor krokante vegan Pluimfeest burgers met koolsla. Met een eigengemaakte Whiskeysaus voelt iedere BBQ-liefhebber zich thuis op dit feest zonder beest.
- 25 minuten
- 4 porties
INGREDIËNTEN
- 4 De Vegetarische Slager vegan Pluimfeest Burger
- 100 gram groene kool
- 100 gram rode kool
- 1 wortel geraspt
- 7 el Hellmann's vegan mayonaise
- 2 el appelcider azijn
- 1 el Dijon mosterd
- zeezout en peper naar smaak
- 1 el ketchup
- 1 el whisky
- 1 el olijfolie
- 4 kaiserbroodje
- 4 slablaadjes
- 30 gram tuinkers
BEREIDEN
-
Verhit de BBQ.
-
Meng de kool, wortel, mayonaise, azijn en mosterd door elkaar en breng de koolsla op smaak met peper en zout.
-
Voor het maken van de whiskeymayonaise mix je de vegan mayonaise, ketchup en Whiskey in een kleine kom.
-
Om de vegan Pluimfeest Burgers te bereiden, besprenkel je de burgers met wat olijfolie en bak je ze op de grill volgens de instructies op de verpakking. Rooster de laatste minuten de kaiserbroodjes/burgerbroodjes op de BBQ.
-
Verdeel de onderkant van de broodjes met whiskeysaus, gevolgd door de slablaadjes, vegan Pluimfeest Burgers en koolsla. Garneer met tuinkers en serveer direct.
Voedingsinformatie
Portiegrootte 4
- Amount per Serving
Title | Amount per Serving |
---|---|
Energie | 711.49 kcal |
Eiwitten | 21.32 g |
Vezels | 19.6 g |
Vetten | 41.17 g |
Verzadigde vetten | 3.47 g |
Suikers | 11.64 g |
Natrium | 1751.25 mg |
MiSsCHIeN VIND Je DIT OoK LECKeR
RECEPTEN
LaAT JE INSPIREReN
We hebben je favoriete recepten gehackt! Ontdek een verscheidenheid aan iconische gerechten waarin ons 'nieuwe vleesch' een glansrol speelt. Van spaghetti bolognese tot Mexicaanse wrap: de mogelijkheden met deze vegan en vegetarische recepten zijn grenzeloos.
