Ga naar:
Gyros Wrap met Tzatziki
De Vegan Accept Gyros van De Vegetarische Slager speelt graag een smaackvolle hoofdrol in diner, lunch of snackmoment. Zoals in deze gyros wrap met tzatziki, die binnen een half uur kan worden bereid. Want waar een wil is, is een wrap.
- 25 minuten
- 2 porties
INGREDIËNTEN
- 1 bakje De Vegetarische Slager Kip-Shoarma à 160 g
- 1 teentje knoflook
- 1 komkommer
- ¼ krop ijsbergsla
- 250 g cherrytomaten
- 75 g zwarte olijven zonder pit (bijvoorbeeld Kalamata olijven)
- 200 ml amandelyoghurt
- peper
- 3½ el olijfolie
- 4 (volkoren) tortillawraps
BEREIDEN
-
Pel de knoflook. Snijd ¼ van de komkommer, schraap de zaadjes eruit en rasp het vruchtvlees grof. Was de rest van de komkommer en snijd in dunne halve plakjes. Was en snijd de ijsbergsla in dunne reepjes. Was en halveer de tomaten. Halveer de olijven.
-
Pers de knoflook boven de amandelyoghurt uit en schep het met de geraspte komkommer en peper naar smaak door elkaar.
-
Verhit 1½ el van de olie en bak de Kip Shoarma al omscheppend bruin en knapperig.
-
Schep de ijsbergsla, met de tomaat, de olijven, de komkommerplakjes en de rest van de olie en peper en zout naar smaak door elkaar.
-
Verwarm de tortillawraps volgens de bereidingsswijze op de verpakking. Serveer de wraps met de gebakken Kip Shoarma, de salade en de tzatiki. Eet smakelijck!
Voedingsinformatie
Portiegrootte 2
- Amount per Serving
Title | Amount per Serving |
---|---|
Energie | 724.25 kcal |
Eiwitten | 27.04 g |
Vezels | 13.38 g |
Vetten | 39.04 g |
Verzadigde vetten | 7.84 g |
Suikers | 11.68 g |
Natrium | 853.1 mg |
MiSsCHIeN VIND Je DIT OoK LECKeR
RECEPTEN
LaAT JE INSPIREReN
We hebben je favoriete recepten gehackt! Ontdek een verscheidenheid aan iconische gerechten waarin ons 'nieuwe vleesch' een glansrol speelt. Van spaghetti bolognese tot Mexicaanse wrap: de mogelijkheden met deze vegan en vegetarische recepten zijn grenzeloos.