Gyros Wrap met Tzaziki

Gyros Wrap met Tzatziki

De Vegan Accept Gyros van De Vegetarische Slager speelt graag een smaackvolle hoofdrol in diner, lunch of snackmoment. Zoals in deze gyros wrap met tzatziki, die binnen een half uur kan worden bereid. Want waar een wil is, is een wrap. 

  • 25 minuten
  • 2 porties
  • 1 bakje De Vegetarische Slager Kip-Shoarma à 160 g
  • 1 teentje knoflook
  • 1 komkommer
  • ¼ krop ijsbergsla
  • 250 g cherrytomaten
  • 75 g zwarte olijven zonder pit (bijvoorbeeld Kalamata olijven)
  • 200 ml amandelyoghurt
  • peper
  • 3½ el olijfolie
  • 4 (volkoren) tortillawraps

BEREIDEN

  1. Pel de knoflook. Snijd ¼ van de komkommer, schraap de zaadjes eruit en rasp het vruchtvlees grof. Was de rest van de komkommer en snijd in dunne halve plakjes. Was en snijd de ijsbergsla in dunne reepjes. Was en halveer de tomaten. Halveer de olijven.

  2. Pers de knoflook boven de amandelyoghurt uit en schep het met de geraspte komkommer en peper naar smaak door elkaar.

  3. Verhit 1½ el van de olie en bak de Kip Shoarma al omscheppend bruin en knapperig.

  4. Schep de ijsbergsla, met de tomaat, de olijven, de komkommerplakjes en de rest van de olie en peper en zout naar smaak door elkaar.

  5. Verwarm de tortillawraps volgens de bereidingsswijze op de verpakking. Serveer de wraps met de gebakken Kip Shoarma, de salade en de tzatiki. Eet smakelijck!

Voedingsinformatie

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Energie 724.25 kcal
Eiwitten 27.04 g
Vezels 13.38 g
Vetten 39.04 g
Verzadigde vetten 7.84 g
Suikers 11.68 g
Natrium 853.1 mg

MiSsCHIeN VIND Je DIT OoK LECKeR

table full of small plate dishes